Τουρκάλα ζητά διαζύγιο γιατί ο σύζυγός της «φοράει σέξι τάνγκα και καλσόν»

man-thong-new

Σύμφωνα με την ίδια όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια - Εκβιασμό καταγγέλλει ο Τούρκος σύζυγός της

Αίτημα υποβολής διαζυγίου υπέβαλε μια Τουρκάλα καθώς, όπως αναφέρει στα σχετικά έγγραφα, ο έγγαμος βίος έχει γίνει αβίωτος από τη στιγμή που ο σύζυγός της ξεκίνησε να φοράει σέξι τάνγκα και καλσόν όταν βρισκόταν στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας που μίλησε στην εφημερίδα Hürriyet μετά την υποβολή της αίτησης σε οικογενειακό δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ο σύζυγος - με τον οποίο η πελάτης του είναι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια - ξεκίνησε την περίεργη αυτή συνήθεια πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Όταν η πελάτης μου επιχείρησε να συζητήσει το θέμα τότε αυτός αντέδρασε βίαια. Η πελάτης μου έχει πλέον κατάθλιψη. Δεν θέλει να συνεχίσει αυτό τον γάμο. Θέλουμε διαζύγιο και αποζημίωση ύψους 200.000 τουρκικών λιρών (περίπου 32.000 ευρώ)» δήλωσε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Ωστόσο και ο σύζυγος υπέβαλε μήνυση υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα του τον προσέβαλε όταν τον ρώτησε αν είναι άντρας ή όχι ενώ παράλληλα αμφισβήτησε και τη γονιμότητά του.

Όπως είπε ο δικηγόρος του, η αντίδικος προσπαθεί να τον εκβιάζει με τον ισχυρισμό ότι έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό προσθέτοντας ότι ο πελάτης του ζητά και αυτός διαζύγιο αλλά χωρίς αποζημίωση.compensation.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

asa

ερντογανιτσα ειναι....

ΞΞΞ

Εκδηλώθηκαν και οι Τούρκοι!

Αγύριγο κεφάλι

ε κακό είναι. και εγώ φοράω καμιά φορα. ειναι θέμα στυλ και άποψης, πολύ μπροστά και μπράβο του.

Αγυριγο Κεφάλι

Στα μπροστινό μέρος του σωβρακου μου και λίγο χαμηλά στη θέση των όρχεων έχω τα αρχικά ΝΔ ...Για νσδειχνω που σας γράφω φασίστα που χρησιμοποιείς το ψευδωνυμο μου

ΧΧΧ

Μήπως λέγεται Γκλετσό-γλου; :)

Τα πρωτοπαλικαρα .......!!!!!!

του Ερντογαν .....!!!!!! η αφροκρεμα ....!!!!!! του τουρκικου στρατου .....!!!!!

dimitri

Καλέεεεε που τα πουλάνε, να πάμε να αγοράσουμε μερικά?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gilet-jaune

Το AP επικαλείται τις περιπτώσεις δώδεκα καταστημάτων - Συγκεκριμένα, τα έξι από αυτά, στο Κάιρο, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι δεν πωλούν πλέον κίτρινα γιλέκα

eu_terrorism

Βάσει εμπεριστατωμένης μελέτης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει συστάσεις για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης, τη βελτίωση της διαλειτουργικότητας των δεδομένων και την υποστήριξη των θυμάτων