Βίντεο: Ρουκέτες από τη Γάζα σκορπούν πανικό σε πόλη του Ισραήλ

Βίντεο: Ρουκέτες από τη Γάζα σκορπούν πανικό σε πόλη του Ισραήλ

«Είχαν εντοπιστεί οκτώ εκτοξεύσεις βλήματος από τη Γάζα στο Ισραήλ. Το σύστημα υπεράσπισης του Iron Dome παρεμπόδισε δύο από τις εκτοξεύσεις», γράφουν οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) στο Twitter

Gaza
Συνολικά, οκτώ ρουκέτες εκτοξεύθηκαν προς το Ισραήλ από τη Γάζα, δύο από τις οποίες αναχαιτίστηκαν από το πυραυλικό σύστημα προστασίας του Iron Dome, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό. Τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Είχαν εντοπιστεί οκτώ εκτοξεύσεις βλήματος από τη Γάζα στο Ισραήλ. Το σύστημα υπεράσπισης του Iron Dome παρεμπόδισε δύο από τις εκτοξεύσεις», γράφουν οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) στο Twitter.

Κομμάτια των δύο πυραύλων, προσγειώθηκαν στη νότια ισραηλινή πόλη Sderot, είπαν αυτόπτες μάρτυρες στα τοπικά ΜΜΕ. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί αναφορές σχετικά με δύο βλήματα που έπεσαν στην πόλη, σύμφωνα με την Jerusalem Post. Δύο ξεχωριστά σπίτια φέρεται να έχουν πληγεί από θραύσματα μετά το χτύπημα.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε ηλεκτρονικά από τον IDF δείχνει έναν πύραυλο που πετάει στον ουρανό. Μπορούν να ακουστούν μαθητές. Άλλες φωτογραφίες φαίνονται να δείχνουν ζημιά σε ένα αυτοκίνητο και ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, και καπνός να βγαίνει από ένα σπίτι.

Ένας 34χρονος άνδρας τραυματίστηκε από θραύσματα γυαλιού κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Barzilai, σύμφωνα με τη Haaretz. Ένας άλλος άνθρωπος στα 20 του ήταν επίσης ελαφρώς τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, ανέφεραν οι Times of Israel.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης