Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω... δονητή!

schc3b6nefeld

Μία επιβάτις πήρε μαζί της την... απόλαυσή της, χωρίς να περιμένει ότι οι υπεύθυνοι των ακτίνων Χ του αεροδρομίου θα «βαφτίσουν» τον δονητή, χειροβομβίδα

Ένας τερματικός σταθμός εκκενώθηκε στο αεροδρόμιο Schönefeld (SXF), του Βερολίνου, αφού η ασφάλεια ειδοποίησε την αστυνομία για μια... συσκευή που βρέθηκε κατά τη διάρκεια ενός συνήθους ελέγχου ακτίνων Χ στην τσάντα μίας επιβάτη.

Γράφοντας  κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η επιβάτις είπε ότι είχε κρατηθεί από την αστυνομία του αεροδρομίου σε έλεγχο διαβατηρίου και κλήθηκε να ακολουθήσει αξιωματούχους ασφαλείας για ανάκριση.

"Όταν έφτασα, το τερματικό εκκενώθηκε. Πλησίασα έναν αστυνομικό και του είπα ότι έπρεπε να ελέγξω την τσάντα μου με τους χειριστές αποσκευών. Ζήτησε το όνομά μου και το διαβατήριό μου. Στη συνέχεια, μίλησε στον ασύρματό του και αρκετοί άντρες των ενόπλων δυνάμεων έφτασαν με αυτόματα όπλα".

Αυτό που θεωρήθηκε χειροβομβίδα ήταν στην πραγματικότητα ένας δονητής που αγοράστηκε δύο εβδομάδες πριν, είπε η επιβάτις.

Ένας εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας δήλωσε ότι το check-in γύρω από την περιοχή έκλεισε για μια ώρα, επηρεάζοντας μερικές πτήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trump-kim

Αν και επέμεινε πως «γίνονται πολλά καλά πράγματα» όσον αφορά τη Βόρεια Κορέα, ο Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του διότι η Κίνα δεν βοηθάει τόσο τη διαδικασία όσο στο πρόσφατο παρελθόν, εξαιτίας της διένεξης του Πεκίνου με την Ουάσινγκτον για το εμπόριο