Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω... δονητή!

schc3b6nefeld

Μία επιβάτις πήρε μαζί της την... απόλαυσή της, χωρίς να περιμένει ότι οι υπεύθυνοι των ακτίνων Χ του αεροδρομίου θα «βαφτίσουν» τον δονητή, χειροβομβίδα

Ένας τερματικός σταθμός εκκενώθηκε στο αεροδρόμιο Schönefeld (SXF), του Βερολίνου, αφού η ασφάλεια ειδοποίησε την αστυνομία για μια... συσκευή που βρέθηκε κατά τη διάρκεια ενός συνήθους ελέγχου ακτίνων Χ στην τσάντα μίας επιβάτη.

Γράφοντας  κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η επιβάτις είπε ότι είχε κρατηθεί από την αστυνομία του αεροδρομίου σε έλεγχο διαβατηρίου και κλήθηκε να ακολουθήσει αξιωματούχους ασφαλείας για ανάκριση.

"Όταν έφτασα, το τερματικό εκκενώθηκε. Πλησίασα έναν αστυνομικό και του είπα ότι έπρεπε να ελέγξω την τσάντα μου με τους χειριστές αποσκευών. Ζήτησε το όνομά μου και το διαβατήριό μου. Στη συνέχεια, μίλησε στον ασύρματό του και αρκετοί άντρες των ενόπλων δυνάμεων έφτασαν με αυτόματα όπλα".

Αυτό που θεωρήθηκε χειροβομβίδα ήταν στην πραγματικότητα ένας δονητής που αγοράστηκε δύο εβδομάδες πριν, είπε η επιβάτις.

Ένας εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας δήλωσε ότι το check-in γύρω από την περιοχή έκλεισε για μια ώρα, επηρεάζοντας μερικές πτήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaev_parliament_main

Σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων που επικαλούνται ανεπίσημες κοινοβουλευτικές πηγές, ο Ζόραν Ζάεφ εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία για τη συνταγματική αναθεώρηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Ξεκινά  η ψηφοφορία στη Βουλή της πΓΔΜ

interpol_chief

Λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη του Μενγκ Χονγκγουέι από τις κινεζικές αρχές, η σύζυγός του εκφράζει ανησυχία για το εάν ζει - «Πιστεύω ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Δεν είμαι σίγουρη ότι ζει»

20186140

Το κρατικό πρακτορείο των Σκοπίων αναφέρει ότι η ψηφοφορία για τη συνταγματική αναθεώρηση ενδέχεται να μην γίνει σήμερα, αλλά να μετατεθεί για άλλη μέρα – Το VMRO-DPMNE εμμένει στην καταψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών