Ερντογάν: Μοσάντ και CIA είναι ήδη στην Τουρκία για να ελευθερώσουν τον Μπράνσον

Ερντογάν: Μοσάντ και CIA είναι ήδη στην Τουρκία για να ελευθερώσουν τον Μπράνσον

Την περασμένη εβδομάδα, το Ισραήλ απελευθέρωσε μια Τουρκάλα που μετέφερε χρήματα στην Χαμάς, σε μια κίνηση που αποσκοπούσε στην απελευθέρωση του Μπράνσον

erdogan-diloseis
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι οι πράκτορες της CIA και της Mossad σχεδιάζουν να διασώσουν τον πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο κανάλι A-Haber, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο γαμπρός του και υπουργός Οικονομικών, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, οι πράκτορες βρίσκονται ήδη στη γειτονιά του Μπράνσον.

Ο Μπράνσον κρατείται στην Τουρκία για σχεδόν δύο χρόνια. Επί του παρόντος βρίσκεται υπό κατ' οίκον περιορισμό και πρέπει να φοράει ηλεκτρονική συσκευή παρακολούθησης ανά πάσα στιγμή.

Την περασμένη εβδομάδα, το Ισραήλ απελευθέρωσε μια Τουρκάλα που μετέφερε χρήματα στην Χαμάς, σε μια κίνηση που αποσκοπούσε στην απελευθέρωση του Μπράνσον. Ωστόσο, η Τουρκία αρνήθηκε να απελευθερώσει τον Μπράνσον, κι έτσι, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επέβαλε οικονομικές κυρώσεις σε δύο εν ενεργεία υπουργούς.

Η Τουρκία απάντησε στην ανακοίνωση προτρέποντας τις Ηνωμένες Πολιτείες να το επανεξετάσουν, απειλώντας μάλιστα να αντιδράσουν αν δεν το κάνουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης