Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τουρκάλα ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για το πού είναι το Σινικό Τείχος!

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Τουρκάλα ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για το πού είναι το Σινικό Τείχος!

Η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;»

Turkiye
Αν όχι όλοι τότε τουλάχιστον οι περισσότεροι, ως παιδιά, έχουμε πέσει θύματα του περήφημου «τα παιδιά του Ζεββεδαίου ποιον είχαν πατέρα».

Μεγαλώνοντας συνηθίσαμε, μάθαμε και προφανώς προσπαθούμε να μην υποκύπτουμε σε τόσο αβίαστα... μπλοκαρίσματα. Ας πάμε στο προκείμενο.

Μία Τουρκάλα, η 26χρονη, απόφοιτος οικονομικού Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη, Σου Αϊχάν, αποφάσισε ότι είναι αρκετά έξυπνη και επίσης αρκετά διαβασμένη, ώστε να διεκδικήσει χρήματα στην τουρκική έκδοση του παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Όμως υπολόγιζε χωρίς το «τέρας», που ήταν αμείλικτο και αποφάσισε να δείξει τα δόντια του από νωρίς.

Αφού λοιπόν έδωσε τρεις σωστές απαντήσεις, η Αϊχάν ρωτήθηκε το εξής αδιανόητο: «Πού είναι το Σινικό Τείχος»; Σας παρακαλώ, μη γελάτε, υπάρχει και συνέχεια...

Η Αϊχάν το 'στιψε από δω, το 'στιψε από κει, τελικά, αφού κατάλαβε ότι τις υπόλοιπες ερωτήσεις θα τις απαντούσε αβασάνιστα, είπε το: «το ξέρω, αλλά θα πάρω τη βοήθεια του κοινού για να σιγουρευτώ»!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ποιος ξέρει από που μάζεψαν το κοινό της εκπομπής, τα αποτελέσματα έδωσαν στην απάντηση «Κίνα», το 51%! Βλέπετε αμφιταλαντεύτηκαν μεταξύ της Ινδίας, της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Κλείσιμο
Ευτυχώς για το μέλλον της παιδείας της Τουρκίας (που δεν διαγράφεται και πολύ λαμπρό), η Αϊχάν αποκλείστηκε στην επόμενη ερώτηση που αφορούσε το συνθέτη ενός δημοφιλούς τουρκικού τραγουδιού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης