Βίντεο: Η δραματική στιγμή που οι κόρες «τιμωροί» σκοτώνουν τον πατέρα τους στη Ρωσία

Βίντεο: Η δραματική στιγμή που οι κόρες «τιμωροί» σκοτώνουν τον πατέρα τους στη Ρωσία

Μία από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι κατέγραψαν εικόνες από την άγρια επίθεση των αδελφών Χατσατουριάν

hatsamain
Σάλος έχει προκληθεί στη Ρωσία από την κυνική ομολογία τριών νεαρών κοριτσιών, οι οποίες δολοφόνησαν με πολλές μαχαιριές τον πατέρα τους, προκειμένου να ξεφύγουν από την κακοποίηση που είχαν υποστεί για σειρά ετών.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της φονικής επίθεσης από τις αδελφές Χατσατουριάν, ενώ το οπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της ρωσικής αστυνομίας, η οποία το εξετάζει λεπτομερώς, προκειμένου να διαμορφώσει άποψη για το ενδοοικογενειακό έγκλημα. Στο βίντεο φαίνεται η μία από τις αδελφές να παρακολουθεί και να σοκάρεται από την εικόνα που αντίκριζε στο διπλανό δωμάτιο.

Ακολουθεί το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» τη στιγμή της άγριας επίθεσης:



Οι Κριστίνα (19 ετών), Αντζελίνα (18 ετών) και Μαρία (17 ετών) Χατσατουριάν συνελήφθηκαν την Παρασκευή και ομολόγησαν στην αστυνομία το έγκλημά τους, κατηγορώντας τον πατέρα τους Μιχαήλ ότι τις κακοποιούσε με όλους τους δυνατούς τρόπους από μικρή ηλικία.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα ρωσικά Μέσα, ο πατέρας βγήκε τρικλίζοντας από το διαμέρισμά του με δεκάδες μαχαιριές σε όλο το σώμα του και κατέληξε δίπλα στο ασανσέρ. Όπως αναφέρουν πηγές, ο Μιχαήλ Χατσατουριάν εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος θρήσκος, νομοταγής και τυπικός στις επαφές του. Οι γείτονές του όμως, μίλησαν για έναν βίαιο άντρα, που είχε επαφές με τη μαφία.

Στο διαμέρισμα του 57χρονου βρέθηκαν κάμερες, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κόρες του, ενώ συχνά τους απαγόρευε να πάνε στο σχολείο και τις ξυλοκοπούσε άγρια.

Οι φωτογραφίες των τριών κοριτσιών που σκότωσαν τον πατέρα τους...

hatsa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης