Βίντεο: Γαλάζιος καρχαρίας εμφανίστηκε στα ρηχά στη Μαγιόρκα

karxarias_majorka

Η εμφάνισή του προκάλεσε πανικό στους τουρίστες που διέφυγαν στα βράχια – Παρά τις προσπάθειες, αναγκάστηκαν να τοεν βγάλουν έξω και πέθανε 

Πανικό προκάλεσε η εμφάνιση ενός γαλάζιου καρχαρία, μήκους τριών μέτρων, που εμφανίστηκερ ξαφνικά στην παραλία Κάρλα Ντομίνγκος στη Μαγιόρκα, στην ανατολική ακτή του νησιού.


Οι τουρίστες βρήκαν καταφύγιο στα βράχια, όπου έβλεπαν τον καρχαρία να περιφέρεται και να κάνει κύκλους.


Ο καρχαρίας είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Οι προσπάθειες δύο βιολόγων θαλάσσιας ζωής του Ενυδρείου της Πάλμα απέτυχαν. Αναγκάστηκαν να τον βγάλουν στην ακτή για να τον βοηθήσουν, ωστόσο ο καρχαρίας πέθανε.
Πάντως, η εμφάνισή του προκάλεσε εντύπωση, καθώς οι γαλάζιοι καρχαρίες βρίσκονται σε βαθιά, ψυχρά νερά στους εύκρατους και τροπικούς ωκεανούς, αλλά και στη Μεσόγειο. Ωστόσο, δεν προτιμούν τα νερά κοντά στις ακτές, ενώ κυνηγούν ψάρια και καλαμάρια, χωρίς να αρνούνται μεγαλύτερα θηράματα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

γιωργος

Είμαι σίγουρος οτι δεν καταλαβαίνανε τι κάνανε όταν το κάνανε.Δεν είμαι ζωόφιλος,αλλά έχει φτάσει να έχουν ξεπαστρευτεί μοναδικές ποικιλίες ζώων και φύτων,επειδή ''φάνηκε απειλητικό προς τους ανθρώπους''. Δυστυχώς,ο άνθρωπος είναι το μαναδικό απειλητικό ζώο για όλα τα υπόλοιπα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

BREXITB

Την δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Populus ανάμεσα σε 2.000 ερωτηθέντες με το ερώτημα αν θα ήταν περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να ψηφίσουν τους Εργατικούς αν «το κόμμα δεσμευόταν να σταματήσει το Brexit»

Yellow-Vests-1

Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν ήδη να συγκεντρώνονται στα Ηλύσια Πεδία και στην Πλατεία των Απομάχων κοντά στην Εθνοσυνέλευση και στον Πύργο του Άιφελ και αναμένεται να αυξηθούν στη διάρκεια της ημέρας