Βίντεο: Γαλάζιος καρχαρίας εμφανίστηκε στα ρηχά στη Μαγιόρκα

karxarias_majorka

Η εμφάνισή του προκάλεσε πανικό στους τουρίστες που διέφυγαν στα βράχια – Παρά τις προσπάθειες, αναγκάστηκαν να τοεν βγάλουν έξω και πέθανε 

Πανικό προκάλεσε η εμφάνιση ενός γαλάζιου καρχαρία, μήκους τριών μέτρων, που εμφανίστηκερ ξαφνικά στην παραλία Κάρλα Ντομίνγκος στη Μαγιόρκα, στην ανατολική ακτή του νησιού.


Οι τουρίστες βρήκαν καταφύγιο στα βράχια, όπου έβλεπαν τον καρχαρία να περιφέρεται και να κάνει κύκλους.


Ο καρχαρίας είχε χάσει τον προσανατολισμό του. Οι προσπάθειες δύο βιολόγων θαλάσσιας ζωής του Ενυδρείου της Πάλμα απέτυχαν. Αναγκάστηκαν να τον βγάλουν στην ακτή για να τον βοηθήσουν, ωστόσο ο καρχαρίας πέθανε.
Πάντως, η εμφάνισή του προκάλεσε εντύπωση, καθώς οι γαλάζιοι καρχαρίες βρίσκονται σε βαθιά, ψυχρά νερά στους εύκρατους και τροπικούς ωκεανούς, αλλά και στη Μεσόγειο. Ωστόσο, δεν προτιμούν τα νερά κοντά στις ακτές, ενώ κυνηγούν ψάρια και καλαμάρια, χωρίς να αρνούνται μεγαλύτερα θηράματα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

γιωργος

Είμαι σίγουρος οτι δεν καταλαβαίνανε τι κάνανε όταν το κάνανε.Δεν είμαι ζωόφιλος,αλλά έχει φτάσει να έχουν ξεπαστρευτεί μοναδικές ποικιλίες ζώων και φύτων,επειδή ''φάνηκε απειλητικό προς τους ανθρώπους''. Δυστυχώς,ο άνθρωπος είναι το μαναδικό απειλητικό ζώο για όλα τα υπόλοιπα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Acosta-Trump

Η επιστροφή του Τζιμ Ακόστα ανακοινώθηκε τρεις ημέρες μετά τη σχετική απόφαση δικαστηρίου στην Ουάσινγκτον - Τερματίζει μία δικαστική διαμάχη, μετέδωσε το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο

DsYpmkjXoAIUcFq

Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση - Δολοφόνησε τα θύματα στο σπίτι τους, μετέφερε τα πτώματα σε μια περιοχή με κοιτάσματα πετρελαίου, έθαψε τη σύζυγό σε έναν ρηχό τάφο και πέταξε τις σορούς των παιδιών του σε διαφορετικές δεξαμενές πετρελαίου!

2