Αυστραλία: Ταυτοποιήθηκε άντρας που εντοπίστηκε σε κάδο μετά από 17 χρόνια

melbourne_police

Πρόκειται για τον καλλιτέχνη Τζον Κριστιανός – Τα απομεινάρια του εντοπίστηκαν σε κάδο σκουπιδιών σε χώρο αποθήκης

Τα απομεινάρια του βρέθηκαν 17 χρόνια μετά την εξαφάνισή του σε κάδο απορριμάτων σε αποθήκη στη Μελβούρνη. Όταν έγιναν οι έρευνες, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον καλλιτέχνη Τζον Κριστιανός, που είχε εξαφανιστεί το 2001.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το πτώμα του εντοπίστηκε σε μια αποθήκη στη Μελβούρνη από εργάτες, στις 13 Ιουλίου, όταν πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού. Ο Κριστιανός αγνοούνταν από το 2001 και τελευταία φορά τον είχαν δει σε σπίτι στο Bentleigh East.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο καλλιτέχνης είχε αποξενωθεί από την οικογένειά του λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί.

Έρευνα που είχε διεξαχθεί το 2011 κατέληξε στη διαπίστωση ότι είχε πεθάνει κοντά στις 11 Ιουνίου 201. Ωστόσο, η αιτία και οι συνθήκες θανάτου δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν.

«Παρόλο που έχουν περάσει 17 χρόνια, πιστεύουμε ότι είναι πιθανόν ότι υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τι συνέβη» δήλωσε αστυνομικός επιθεωρητής, που ασχολείται με αγνοούμενους.

«Προφανώς κάτι σημαντικό συνέβη αφότου ο Τζον άφησε το σπίτι του καθώς το σώμα του βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων και κλειδώθηκε τόσα πολλά χρόνια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βικτόρια, ο νεκρός ήταν γνωστός στην αστυνομία για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά και επιθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sP4PEpoi

Πήρε τη ρεβάνς για την ακύρωση της ομιλίας του - Ο αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα της χώρας, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροσκάφος λόγω του shutdown

Rtdpktkh

O πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ ανέφερε ότι εντός των τριών επόμενων εβδομάδων θα παρουσιάσει πέντε διατάγματα με τα οποία θα επιλύονται τα ακανθώδη ζητήματα τα οποία προκύπτουν από μια άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας