Ισπανία: «Οι μετανάστες δεν είναι καλοδεχούμενοι», δήλωσε ο ηγέτης της συντηρητικής αντιπολίτευσης

boat

Ο Κασάδο είχε εξαπολύσει επίθεση στην ισπανική κυβέρνηση καθώς δέχθηκε το διασωστικό πλοίο Aquarius που μετέφερε 630 μετανάστες

Ο νέος ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, επικεφαλής της συντηρητικής αντιπολίτευσης στη χώρα Πάμπλο Κασάδο (Pablo Casado) δήλωσε ότι οι μετανάστες στην Ισπανία δεν είναι καλοδεχούμενοι και προειδοποίησε για την άφιξη «εκατομμυρίων» από την Αφρική.

Ο Κασάδο είχε εξαπολύσει επίθεση στην ισπανική κυβέρνηση καθώς δέχθηκε το διασωστικό πλοίο Aquarius που μετέφερε 630 μετανάστες, ισχυριζόμενος ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί κάλεσμα για περισσότερες αφίξεις.

Από την πλευρά της, η ισπανική κυβέρνηση τόνισε: «Δεν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Κασάδο για το Aquarius. Όταν η Ιταλία έκλεισε τα λιμάνια της και η δίοδος προς την Ελλάδα ήταν δυσχερέστερη, μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών κατευθύνθηκε στην Ισπανία».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Βαγγέληςαρ

ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΓΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ Η ΜΙΣΟ ΚΡΥΦΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Πίσω στην Αφρική όλοι

να τους μαζεύουν σε δόσεις και να σπρώχνουν κάθε μέρα με μάνικες έξω από τα σύνορα της Ισπανίας στην πλευρά του Μαρόκου.

ANTIFA-σόλιας

Μητσοτάκης ακούει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ka03-arrthoy

Στη Σρεμπρένιτσα, οι χήρες παρακολούθησαν την μακρά ανάγνωση της δευτεροβάθμιας ετυμηγορίας για τον Κάρατζιτς από το μνημείο της γενοκτονίας, σε απόσταση μερικών μέτρων από τους τάφους των δικών τους ανθρώπων: Όταν ανακοινώθηκε η ποινή των ισοβίων,  άρχισαν να χειροκροτούν και να προσεύχονται

4732599

Οι 15 από τις 22 νομοθετικές πρωτοβουλίες στον τομέα της ασφάλειας που έχει προτείνει η Επιτροπή έχουν ήδη νομοθετηθεί, τόνισε ο επίτροπος Μετανάστευσης με αφορμή το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία

1