Ισπανία: «Οι μετανάστες δεν είναι καλοδεχούμενοι», δήλωσε ο ηγέτης της συντηρητικής αντιπολίτευσης

boat

Ο Κασάδο είχε εξαπολύσει επίθεση στην ισπανική κυβέρνηση καθώς δέχθηκε το διασωστικό πλοίο Aquarius που μετέφερε 630 μετανάστες

Ο νέος ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, επικεφαλής της συντηρητικής αντιπολίτευσης στη χώρα Πάμπλο Κασάδο (Pablo Casado) δήλωσε ότι οι μετανάστες στην Ισπανία δεν είναι καλοδεχούμενοι και προειδοποίησε για την άφιξη «εκατομμυρίων» από την Αφρική.

Ο Κασάδο είχε εξαπολύσει επίθεση στην ισπανική κυβέρνηση καθώς δέχθηκε το διασωστικό πλοίο Aquarius που μετέφερε 630 μετανάστες, ισχυριζόμενος ότι η εν λόγω κίνηση αποτελεί κάλεσμα για περισσότερες αφίξεις.

Από την πλευρά της, η ισπανική κυβέρνηση τόνισε: «Δεν αληθεύουν οι ισχυρισμοί του Κασάδο για το Aquarius. Όταν η Ιταλία έκλεισε τα λιμάνια της και η δίοδος προς την Ελλάδα ήταν δυσχερέστερη, μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών κατευθύνθηκε στην Ισπανία».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Βαγγέληςαρ

ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΓΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ Η ΜΙΣΟ ΚΡΥΦΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Πίσω στην Αφρική όλοι

να τους μαζεύουν σε δόσεις και να σπρώχνουν κάθε μέρα με μάνικες έξω από τα σύνορα της Ισπανίας στην πλευρά του Μαρόκου.

ANTIFA-σόλιας

Μητσοτάκης ακούει;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eurwpaiki_enwsi_metanastes_arthro

Το μεταναστευτικό πνίγει την ΕΕ:  Τσεχία, Σλοβακία, Πολωνία και Ουγγαρία αρνούνται να δεχθούν πρόσφυγες - Σκληρή ρητορική από Ιταλία - «Απειλές» από Μακρόν και ενστάσεις κρατών για ενίσχυση της FRONTEX

24