Ζάκυνθος: Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονη Βρετανίδα μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Ζάκυνθος: Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονη Βρετανίδα μετά από ατύχημα με «γουρούνα»

Η Νατάσα Στίβενς βρέθηκε στη Ζάκυνθο προκειμένου να γιορτάσει την αποφοίτησή της από το σχολείο της στο Μπλάκπουλ - Το ατύχημα συνέβη στις 6 Ιουλίου

17xroni-zakinhtos-new
Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 17χρονη Βρετανίδα που τραυματίστηκε βαρύτατα στις αρχές Ιουλίου μετά από ατύχημα που είχε με «γουρούνα».

Η Νατάσα Στίβενς όπως είναι το όνομα της 17χρονης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι.

Η Στίβενς βρέθηκε στη Ζάκυνθο προκειμένου να γιορτάσει την αποφοίτησή της από το σχολείο της στο Μπλάκπουλ.

Η 17χρονη από τις 6 Ιουλίου οπότε και συνέβη το ατύχμα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την οικογένειά της να απευθύνει έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη μεταφορά της στη Βρετανί προκειμένου εκεί να συνεχίσει τον αγώνα της.

«Οι γιατροί μας είπαν τις πρώτες ημέρες ότι αν η Νατάσα ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία δεν θα είχε επιβιώσει. Υποβλήθηκε σε επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ενώ της έγινε και σπληνεκτομή» έγραψε η αδερφή της στην ιστοσελίδα που δημιούργησε προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 35.000 βρετανικών λιρών που απαιτούνται για τη μεταφορά της Νατάσα στη Βρετανία.

17xroni-zakinhtos-newa
17xroni-zakinhtos-newb
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης