Γαλλία: Στο 42% αυξήθηκε οριακά η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν

macron

Ο Γάλλος πρόεδρος είδε τη δημοτικότητά του να αυξάνεται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες – Το ποσοστό καταγράφηκε την ώρα που έχει ξεσπάσει σκάνδαλο γύρω από τον πρώην σωματοφύλακά του 

Οριακή αύξηση δύο ποσοστιαίων μονάδων κατέγραψε τον Ιούλιο η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, που διαμορφώνεται στο 42%, σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα και διενήργησε το Harris Interactive survey.

Η αύξηση του ποσοστού έγινε παρά τη σύγχυση που προκάλεσε το σκάνδαλο γύρω από τον πρώην σωματοφύλακά του, που βιντεοσκοπήθηκε στην διάρκεια επίθεσης κατά διαδηλωτών.

Πάντως, η δημοτικότητά του μειώθηκε εκ νέου τον προηγούμενο μήνα, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας.

Την ίδια ώρα, οι επικριτές του τον κατηγορούν ότι οι πολιτικές που εφαρμόζει εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πλουσίων και όχι τις ανάγκες του λαού.

Η δημοτικότητά του, έχει αυξηθεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες στο 42%, παρά τις συνθήκες ενός εκκολαπτόμενου πολιτικού σκανδάλου που επικρατούν στο Παρίσι, αλλά και τις θετικές εντυπώσεις που προκάλεσε η νίκη της Γαλλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης