Γαλλία: Πυρκαγιά προκάλεσε μπλακ-άουτ σε 16.000 νοικοκυριά

SNCF

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ηλεκτρικό διανομέα – Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών στον σιδηροδρομικό σταθμό Μονπαρνάς 

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν περίπου 16.000 νοικοκυριά σε πολλές κοινότητες του Ο-ντε-Σεν (Hauts-de-Seine), μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ηλεκτρικό διανομέα.

Λόγω της πυρκαγιάς υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών στον σιδηροδρομικό σταθμό Μονπαρνάς, σύμφωνα με τις υπηρεσίες της περιφέρειας και του RTE.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης αφορά το Σατιγιόν, το Κλαμάρ, τη Βάνβ, το Μαλακόφ, το Ισί-λε Μουλινό.

Περίπου 2.500 άτομα απομακρύνθηκαν

Η έκρηξη του διανομέα του RTE έγινε στις 11.30 το πρωί μπροστά στο ξενοδοχείο Accor Ισί-λε-Μουλινό, ακριβώς δίπλα στην έδρα της Microsoft στην όχθη του Σηκουάνα, προκαλώντας σύννεφα μαύρου καπνού.

Σύμφωνα με τις αρχές, περίπου 2.500 άτομα απομακρύνθηκαν από τα παρακείμενα κτίρια και επέστρεψαν όταν η ζημιά αποκαταστάθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.

Άγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς

Μέχρι στιγμής, η πυροσβεστική υπηρεσία δηλώνει άγνοια για το αίτιο της πυρκαγιάς, καθώς όπως διευκρινίζει, τα καλώδια τροφοδοσίας δεν υπέστησαν ζημίες, εκτός ενός: αυτού που τροφοδοτεί τον σιδηροδρομικό σταθμό Μονπαρνάς.

Κανένας συρμός δεν κυκλοφόρησε από το μεσημέρι στον σταθμό, ενώ η εταιρεία των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF προβλέπει ότι μέχρι το βράδυ θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στην άφιξη και των αναχώρηση των συρμών και καλεί τους ταξιδιώτες να αναβάλουν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία έθεσε σε εφαρμογή ένα εναλλακτικό σχέδιο ηλεκτροδότησης, που θα επιτρέψει την άφιξη και την αναχώρηση μόνο μέρους των συρμών από το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιαννης

Φωτιές παντού, όπως κάθε χρόνο. Το κράτος του Μακρόν αδύναμο και απών. Δεν επαρκούν τα πυροσβεστικά μέσα, δεν επαρκούν οι άνθρωποι που σβήνουν τις φωτιές κ.λπ. Στην ουσία αυτοί που είναι ανεπαρκείς είναι οι πολιτικοί και οι γαλλοι πολίτες που έφτασαν την Γαλλία να γίνει Φραγκικισταν. Ένα χάος από μια μικρή έκρηξη του διανομέα και μια ολόκληρη χώρα στο μηδεν . Εκτός αν πρόκειται για διορισμούς, ποινικές απαλλαγές επιόρκων, νομιμοποίηση παράνομων δαπανών, μονιμοποίηση συμβασιούχων, βόλεμα συγγενών κ.ο.κ. Που είναι το κράτος σου κύριε Μακρον;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

salvini

Δεν είναι αξιόπιστος, λένε οι μέχρι πρότινος εταίροι του και εξετάζουν συνεργασία με το Δημοκρατικό Κόμμα - Πρώτο μου μέλημα να μην συνεργαστούν αυτοί οι δύο, λέει τώρα ο ακροδεξιός ηγέτης της Λέγκας του Βορρά

1