Βρετανία: Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για την Τερέζα Μέι

theresa_may__3_


Η πρωθυπουργός της χώρας βλέπει τα ποσοστά αποδοχής της να μειώνονται συνεχώς – Μόνο το ένα τρίτο των ψηψοφόρων δηλώνει ικανοποιημένο με την ηγεσία της

Σε δύσκολη καμπή βρίσκεται η διακυβέρνηση της Τερέζα Μέι, καθώς τα τελευταία γεγονότα για τη διαχείριση του Brexit αλλά και οι ενδοκυβερνητικές τριβές προκαλούν τη δυσαρέσκεια των Βρετανών ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, οι πολίτες εμφανίζονται όλο και πιο δυσαρεστημένοι με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την κυβέρνησή της.

Επίσης, μόλις ένα τρίτο των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ηγεσία της πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας.

Η έρευνα του Ιουλίου έδειξε ότι το 30% είναι ικανοποιημένο με την ηγεσία της, συγκριτικά με 35% τον Ιούνιο, ενώ το ποσοστό για την κυβέρνησή της είναι ακόμα χαμηλότερο στο 22%, από το 30% τον Ιούνιο.

Η έρευνα με δείγμα 1.023 ενήλικες διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Evening Standard από την εταιρία Ipsos MORI από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (1)

...

Ζήσε μέι μου να φας τριφύλλι...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diaggelma_2

Ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε σημαντική μείωση του φόρου εισοδήματος, ενώ δεσμεύτηκε για την απλοποίηση των διαδικασιών για τη διενέργεια δημοψηφισμάτων - Είπε ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να εργάζονται πιο πολλά χρόνια, καθώς... ζουν περισσότερο!

3