Βρετανία: Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για την Τερέζα Μέι

theresa_may__3_


Η πρωθυπουργός της χώρας βλέπει τα ποσοστά αποδοχής της να μειώνονται συνεχώς – Μόνο το ένα τρίτο των ψηψοφόρων δηλώνει ικανοποιημένο με την ηγεσία της

Σε δύσκολη καμπή βρίσκεται η διακυβέρνηση της Τερέζα Μέι, καθώς τα τελευταία γεγονότα για τη διαχείριση του Brexit αλλά και οι ενδοκυβερνητικές τριβές προκαλούν τη δυσαρέσκεια των Βρετανών ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, οι πολίτες εμφανίζονται όλο και πιο δυσαρεστημένοι με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την κυβέρνησή της.

Επίσης, μόλις ένα τρίτο των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ηγεσία της πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας.

Η έρευνα του Ιουλίου έδειξε ότι το 30% είναι ικανοποιημένο με την ηγεσία της, συγκριτικά με 35% τον Ιούνιο, ενώ το ποσοστό για την κυβέρνησή της είναι ακόμα χαμηλότερο στο 22%, από το 30% τον Ιούνιο.

Η έρευνα με δείγμα 1.023 ενήλικες διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Evening Standard από την εταιρία Ipsos MORI από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

...

Ζήσε μέι μου να φας τριφύλλι...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

soimple

Ο Πρόεδρος της Bundestag υπογράμμισε ότι πρέπει η Ευρώπη να προχωρήσει με συνοχή και να στηριχτούν οι χώρες στα εξωτερικά σύνορα, ενώ χαρακτήρισε επείγουσα την ανάγκη δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού - «Μετά από 16 χρόνια, είναι σωστό» να μη διεκδικήσει η Μέρκελ την ηγεσία του CDU, συμπλήρωσε