Ο Μαραντόνα αρραβωνιάστηκε την κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα

Ο Μαραντόνα αρραβωνιάστηκε την κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα

Ο Ντιέγκο πρόσφερε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στη Ρόσιο Ολίβα, που έκλεισε τα 28 της χρόνια - Δάκρυα συγκίνησης και σαμπάνιες

marad1
Το... ταλαιπώρησε αρκετά το κορίτσι, αλλά ως... θεός της μπάλας δικαιολογείται. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πρόσφερε -επιτέλους- το δαχτυλίδι του γάμου στην κατά 29 χρόνια νεώτερή του Ρόσιο Ολίβα, ως δώρο για τα γενέθλιά της!

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο -κατά πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το... επόμενο βήμα με τη νεαρή σύντροφό του, η οποία έκλεισε τα 28 της χρόνια!

Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε με το δαχτυλίδι... ανά χείρας στο πάρτι γενεθλίων και της έκανε πρόταση μπροστά σε 45 καλεσμένους. Η Ρόσιο Ολίβα, φανερά συγκινημένη, απάντησε αμέσως ναι και το ζευγάρι άνοιξε μία σαμπάνια, προκειμένου να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός.

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, η μητέρα της Ολίβα, Μόνικα και η κόρη του Ντιέγκο, Γιάνα ξέσπασαν σε κλάματα.

«Είμαι συγκινημένη διότι αυτά είναι τα τελευταία μου γενέθλια ως ελεύθερη γυναίκα και μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας. Η ευχή μου είναι να είμαστε ευτυχισμένοι για πάντα με τον Ντιέγκο, να ζήσουν για πάντα η μητέρα και η γιαγιά μου και όλοι να έχουν υγεία», τόνισε η μελλοντική νυφούλα.

Κλείσιμο
marado2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης