Ηχητικό ντοκουμέντο: «Πλήρωσε με ρευστό» είπε ο Τραμπ στον δικηγόρο του, ζητώντας να εξαγοράσει τη σιωπή πρώην ερωμένης του

karen-mak-ekso

Αντιπαράθεση μεταξύ δικηγόρων προκάλεσε το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Μάικλ Κόεν για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ

Ο προεδρικός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται σε μία ηχογράφηση να συζητάει με τον δικηγόρο του Μάικλ Κόεν, για το πως θα μπορούσαν ν’ αγοράσουν τα δικαιώματα της ιστορίας ενός μοντέλου του Playboy που ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική σχέση με τον Τραμπ, τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με το ηχητικό απόσπασμα της συζήτησης που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή “Cuomo Prime Time,” του CNN.

Το ηχητικό αυτό απόσπασμα, δημοσιοποίησε το είδος των εμπιστευτικών συνομιλιών μεταξύ του Τραμπ και του Κόεν, ενώ επιβεβαιώνει ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ είχε λάβει γνώση μιας πρότασης για την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η οποία ισχυρίζεται ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Τραμπ, πριν από μία δεκαετία.

Ο Κόεν είπε στον Τραμπ για τα σχέδιά του να ιδρύσει μία εταιρία και να χρηματοδοτήσει την αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας, από την μητρική εταιρία American Media, η οποία και εκδίδει την εφημερίδα ταμπλόιτ “National Enquirer.”

“Πρέπει να ιδρύσω μία εταιρία για την μεταφορά όλων αυτών των πληροφοριών σχετικά με τον φίλο μας, Ντέιβιντ,” λέει ο Κόεν στο ηχητικό απόσπασμα, αναφερόμενος στον επικεφαλής της American Media, Ντέιβιντ Πέκερ.

Ο Τραμπ τον διακόπτει, ρωτώντας, “Ποια χρηματοδότηση;” σύμφωνα με το ίδιο ηχητικό απόσπασμα. Όταν ο Κόεν του λέει ότι: “θα πρέπει να πληρώσουμε.” Ο Τραμπ ακούγεται να λέει: “πλήρωσε με ρευστό,” ωστόσο στο σημείο αυτό, ο ήχος δεν ακούγεται καλά και δεν είναι ξεκάθαρο αν προτείνει την πληρωμή με ρευστό χρήμα ή αν του προτείνει να μην πληρώσουν. Ο Κόεν λέει: “Όχι, όχι,” ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αυτό που αναφέρεται μετά.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Τραμπ υποστηρίζει ότι δεν έγινε καμία πληρωμή. Ο ίδιος, έχει προηγούμενα παραδεχτεί ότι η ηχογραφημένη συζήτηση αναφέρεται στην αγορά των δικαιωμάτων της ιστορίας. Το ηχογραφημένο απόσπασμα, το οποίο δόθηκε στο CNN από τον δικηγόρο του Κόεν, Λάνι Ντέιβις, έχει παραχθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

“Ποιο είναι το ζήτημα εδώ; Πρόκειται για την ειλικρίνεια κατά της συκοφαντίας του Μάικλ Κόεν. Γιατί ο Τζιουλιάνι συκοφαντεί λανθασμένα τον Μάικλ Κόεν. Επειδή αυτοί τον φοβούνται,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβις στην εκπομπή “Cuomo Prime Time.”

“Τι φοβούνται Κρις; Γιατί τον εκπροσωπώ; Φοβούνται ότι ξέρει την αλήθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ίδιος, κάποια ημέρα, θα πει την αλήθεια για τον Ντόναλντ Τραμπ. Η αλήθεια είναι ότι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ‘ρευστό,’ για την συγκεκριμένη φράση που ο Τζιουλιάνι γνωρίζει ότι χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών και οι γκάγκστερ, ο Μάικλ Κόεν ακούγεται να λέει... Τι; ‘Όχι, όχι, όχι.”’

Ο Ντέιβις αργότερα συμπλήρωσε: “Κυρίες και κύριοι, αν έχετε ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ακούστε την κασέτα και ρωτήστε τον εαυτό σας: Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ψέματα όταν δήλωσε ότι δεν χρησιμοποίησε την λέξη ‘ρευστό,’ ενώ κατηγορεί τον Μάικλ Κόεν ότι χρησιμοποιεί την λέξη ‘ρευστό;’ Ο Κόεν δυσφημίστηκε, τον προσέβαλαν κι έχει ακούσει τα πάντα από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τον Ντόναλντ Τραμπ.”

karenmak


Ο Άλαν Φουτερφάς, ένας δικηγόρος για τις επιχειρήσεις Τραμπ, αρνήθηκε ότι το ηχητικό μήνυμα δείχνει πως ο Τραμπ προσφέρει ρευστό. “Όποιος λέει στον Ντέιβις ότι το ρευστό σε αυτήν την συζήτηση αναφέρεται σε δολάρια, του λέει ψέματα,” δήλωσε ο ίδιος στο CNN. “Δεν υπάρχει κάποια συναλλαγή που να έγινε σε δολάρια. Δεν συνέβη. Η όλη συμφωνία δεν έγινε ποτέ. Εάν είχε συμβεί, θα ήταν μία πληρωμή σε μία μεγάλη εταιρία, η οποία προφανώς θα συνοδεύονταν από μία συμφωνία πώλησης. Τα έγραφα αυτά, θα προετοιμάζονταν από τους δικηγόρους των δύο πλευρών,” είπε ο Φουτερφάς.

Η λέξη ρευστό στην συζήτηση, ήταν μία αναφορά για το πως η συμφωνία θα χρηματοδοτηθεί, πρόσθεσε ο δικηγόρος των επιχειρήσεων Τραμπ.

“Όποιος γνωρίζει κάτι για τις επιχειρήσεις Τραμπ ή για το πως ο πρόεδρος κάνει δουλειές, ξέρει ότι δεν υπάρχουν δολάρια. Τα πάντα καταγράφονται. Κάθε σεντ καταγράφεται,” πρόσθεσε ο Φουτερφάς.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς έχουν κατασχέσει 12 ηχογραφημένες συνομιλίες από τις αιφνιδιαστικές έρευνες που έκανε το FBI, στο γραφείο, στην οικία, αλλά και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, που χρησιμοποιούσε ο Κόεν. Οι επιδρομές αυτές, των αρχών έγιναν νωρίτερα μέσα στο 2018.

Το CNN έχει αναφέρει προηγούμενα ότι οι δικηγόροι του προέδρου Τραμπ επικαλέστηκαν το απόρρητο των σχέσεων μεταξύ δικηγόρου και πελάτη, για λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου, σχετικά με τα ηχογραφημένα μηνύματα που τον εμπλέκουν προσωπικά.

Η ηχογραφημένη συνομιλία αναφέρεται στο αν ο Τραμπ θα πρέπει ν’ αγοράσει τα δικαιώματα της ιστορίας της ΜακΝτούγκαλ από την American Media.

Η αναφερόμενη εταιρία πλήρωσε στην ΜακΝτούγκαλ το ποσό των 150.000 δολαρίων τον Αύγουστο του 2016, για την ιστορία της, σχετικά με μία ερωτική σχέση 10 μηνών που είχε με τον Τραμπ. Η ιστορία αυτή, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Δημήτρης

Έλα ρε άρχοντα!!!! Πλήρωσε να τελειώνουμε!!!! Είσαι ο απόλυτος αγόρι μου!!! Με τον παρά μου, μαμώ και την κυρά μου, έλεγαν!!! Αλλά τα έχετε βάλει όλοι με τον Τραμπ! Δε με νοιάζει αν είναι καλός ή όχι, με νοιάζει που του πάτε κόντρα και δε μου αρέσει! Ο Μιτεράν όταν μάθανε ότι είχε ένα παιδί εκτός γάμου, τους απάντησε: Ε, και;;; Αλλά εκείνου δεν πειράζει!!!

Διώκονται οι άντρες;

Αμάν με την ανωμαλία στην Αμερική. Δηλαδή δεν μπορεί κανείς πια να είναι άντρας;

Roy Lina

Με το να απατας την γυναίκα σου είσαι πιο άνδρας δηλαδή;;;

Παραμύθι σε συνέχειες

Εντάξει, ο Τράμπ γουστάρει τις γκόμενες και όχι τα αγοράκια γιαυτό και τον πολεμούν Θεοί και δαίμονες. Εσείς όμως ; Εργολαβία κατά του Τράμπ έχετε πάρει ; Κάθε μέρα και μια συνέχεια του ίδιου παραμυθιού - που δεν έχει πλέον κανένα σασπένς - επί δύο χρόνια. Τόσα πολλά δίνει ο Σόρρος ;

Ζ

Kαι οι βιαστές γουστάρουν γκόμενες θέωρούνται όμως φυσιολογικά άτομα? ο Τράμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ! κατέχει ένα σημαντικό αξίωμα και πρέπει να διατηρεί την ανάλογη αρμόζουσα συμπεριφορά!

Δηλαδή??

Τι εννοείς "αρμόζουσα συμπεριφορά";;; Επειδή είναι πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να μαμήσει όποιες του κάθονται;; Τι ακούμε ρε παιδιά... Ίσα ίσα, είναι άντρας και το δείχνει. Και μόνο γι' αυτό, θα πρέπει να ξαναβγεί στις επόμενες εκλογές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

τραμπ-μει-4

Είναι ένας πρόεδρος που έχει προσβάλλει συστηματικά όλες τις κοινές αξίες που ενώνουν τις δύο χώρες αναφέρουν οι Εργατικοί και καλούν τη Μέι να μην Καλούν τη Μέι να μην χαραμίσει τα χρήματα των φορολογούμενων σε όλες τις επισημότητες, τις τελετές και το κόστος αστυνόμευσης

1
versaile_main

Η φωτιά ξεκίνησε από σταθμό αυτοκινήτων, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το Παλάτι των Βερσαλλιών  - Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί - Άγνωστη η αιτία της φωτιάς

11