Γύρος της Γαλλίας: Επεισόδια με διαδηλωτές - Σταμάτησε λόγω... επιθέσεων με σπρέι πιπεριού

tour_de_0989

Οι διαδηλωτές έριξαν μπάλες σανού στο δρόμο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης Μακρόν, με τους αστυνομικούς να απαντάνε με σπρέι πιπεριού

Ο φετινός γύρος της Γαλλίας αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, καθώς διαδηλωτές εισέβαλαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια του Stage 16, με αποτέλεσμα πολλοί ποδηλάτες να δεχθούν επίθεση με σπρέι πιπεριού από τους αστυνομικούς, που βρισκόντουσαν στο σημείο προκειμένου να σταματήσουν τις φασαρίες.

Μία διαμαρτυρία από αγρότες ήταν η αφορμή για να σταματήσει ο αγώνας, στη διαδρομή από το Carcassonne στο Bagneres-de-Luchon.

Οι διαδηλωτές έριξαν μπάλες σανού στο δρόμο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης Μακρόν, με τους αστυνομικούς να απαντάνε με σπρέι πιπεριού.

Ωστόσο το σπρέι πιπεριού, φαίνεται ότι επηρέασε πολλούς ποδηλάτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, με αποτέλεσμα, οι διοργανωτές να διακόψουν τη συνέχεια του αγώνα.

tour_dwe_09


Πολλοί ήταν οι ποδηλάτες που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να συνεφέρουν τους εαυτούς τους με νερό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας σταμάτησε για λίγο, ενώ δεν ήταν λίγοι και οι αναβάτες που δέχθηκαν ιατρική περίθαλψη από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαμαρτυρίες των αγροτών δεν είναι κάτι καινούργιο στο γύρο της Γαλλίας, αλλά το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα ελλιπή μέτρα ασφαλείας της φετινής διοργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

needles

Σαδισμός, έγκλημα ή απλά... θέλουν να τραβήξουν την προσοχή - Ψυχολόγοι και εγκληματολόγοι δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για το θέμα - Αυστηρότερες ποινές έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση της χώρας