ΗΠΑ: F-16 αναχαίτισε μικρό αεροσκάφος πάνω από το γήπεδο που έπαιζε γκολφ ο Τραμπ!

ΗΠΑ: F-16 αναχαίτισε μικρό αεροσκάφος πάνω από το γήπεδο που έπαιζε γκολφ ο Τραμπ!

Ο χειριστής έλαβε οδηγία να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσι, στο Pittstown, όπου τον περίμεναν αστυνομικοί και μέλη των μυστικών υπηρεσιών για ανάκριση

new
Σκηνές από... κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στον ουρανό του Νιου Τζέρσι το Σάββατο, όταν μαχητικό F-16 αναγνώρισε και αναχαίτισε μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο πετούσε πάνω από το γήπεδο γκολ που... έπαιζε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Το όλο σκηνικό ξεπέρασε ακόμη και τα πιο «τραβηγμένα» σενάρια του Χόλιγουντ, τα οποία εμφανίζουν τα δρακόντεια μέτρα των μυστικών υπηρεσιών για τη φύλαξη του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, «σηκώθηκε» ολόκληρο F-16 προκειμένου να αναχαιτίσει το μικρό αεροσκάφος, το οποίο θεωρήθηκε «απειλή», καθώς πετούσε πάνω από το ιδιωτικό γήπεδο γκολφ στο Bedmnister, όπου βρισκόταν ο Ντόναλντ Τραμπ για το Σαββατοκύριακο.

Η αμερικανική αεροπορία είχε χαρακτηρίσει τον εναέριο χώρο πάνω από τις εγκαταστάσεις του γκολφ «μη προσβάσιμη περιοχή». Το μικρό αεροσκάφος έλαβε εντολή να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Pittstown , όπου είχαν σπεύσει άντρες της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να προσάγουν και να ανακρίνουν τον χειριστή του αεροπλάνου.

Ο Λευκός Οίκος δεν θέλησε να σχολιάσει το περιστατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης