«Κύριε Τραμπ, δεν έχετε ιδέα τι είναι αγάπη» λέει πατέρας που έχασε τα παιδιά του στην πτήση ΜΗ17

trump_putin2

Ο πατέρας τριών παιδιών που σκοτώθηκαν με τον παππού τους στην πτώση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines γράφει μια συγκλονιστική επιστολή προς τον πρόεδρο Τραμπ – Αιτία η στάση του Τραμπ απέναντι στη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν

Μια συγκλονιστική επιστολή προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ο Αυστραλός πατέρας του Μο, της Ίβι και του Ότις, που σκοτώθηκαν μαζί με τον παππού τους στην πτώση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines.

Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από ρωσικό πύραυλο στην ανατολική Ουκρανία και προκάλεσε τον θάνατο 298 ανθρώπων.

Ο πατέρας των τριών παιδιών επιτίθεται με δριμύτητα στον Ντόναλντ Τραμπ, για τη στάση του απέναντι στη Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Δεν έχετε συμπόνια για τους συνανθρώπους σας και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι αγάπη. Άρα δεν έχετε τίποτε», γράφει ο πατέρας.

Η Μόσχα αρνείται το πόρισμα της έρευνας

Η έρευνα έδειξε ότι υπεύθυνη για τον πύραυλο που κατέρριψε το αεροσκάφος είναι η Ρωσία. Ωστόσο η Μόσχα αρνείται το αποτέλεσμα της έρευνας.

Απέναντι στο ψέμα της Ρωσίας, σε κείμενο που ανάρτησε στο Facebook, ο Αντονι Μάσλιν παρουσιάζει στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να πιστέψει τα στοιχεία των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών για την ανάμειξη της Μόσχας στις αμερικανικές εκλογές, αποδεχόμενος την περί του αντιθέτου διαβεβαίωση του Πούτιν, μία σειρά «αδιάψευστων γεγονότων» στην υπόθεση της κατάρριψης του αεροσκάφους:

«Κύριε Τραμπ, εφηύρατε και μιλάτε πολύ για ‘fake news’. Αλλά ας προσπαθήσουμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν είναι ‘fake’...ας τα ονομάσουμε αδιάψευστα γεγονότα», γράφει ο Αντονι Μάσλιν.

«Το ότι εκείνη η πτήση MH17 καταρρίφθηκε και 298 αθώοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι το αεροσκάφος χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο αποδείχθηκε ότι είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι αυτό σκότωσε τα τρία όμορφα παιδιά μας και τον παππού τους και κατέστρεψε την ζωή μας και πολλές άλλες ζωές είναι αδιάψευστο γεγονός.

Το ότι ο άνθρωπος τον κ...λο του οποίου μόλις φιλήσατε το έκανε αυτό και συνεχίζει να λέει ψέματα γι΄ αυτό είναι αδιάψευστο γεγονός.

Δεν αισθάνομαι οργή απέναντι σε εσάς τους δύο, αλλά κάτι πολύ, πολύ χειρότερο. Οίκτο.

Δεν έχετε συμπόνια για τους συνανθρώπους σας και είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχετε ιδέα για το τι είναι αγάπη. Άρα δεν έχετε τίποτε».Πηγή: The Guardian, BBC

ΣΧΟΛΙΑ (8)

zz

Προς τον τρόμπα (anti russ 19/07/2018, 00:21 ) . Τρόμπας με περικεφαλαία είσαι εσύ , δεν ξέρεις διάβασε γεγονότα , το αεροσκάφος καταρχάς δεν είναι γνωστό με τι κατερρίφθη , εάν ήταν πύραυλος κατασκευάστηκε στην πρώην ΕΣΣΔ και όχι στην Ρωσσία αυτό να πεις στα αφεντικά σου , η Ρωσσία εδώ και μερικές δεκαετίες αυτούς τους πυραύλους έχει καταργήσει από το οπλοστάσιο της , από αυτούς τους πυραύλους έχει η Ουκρανία που με ένα τέτοιο κατέρριψε το Ρωσσίκο επιβατικό πάνω από την Μαύρη θάλασσα , την πτήση Ιερουσαλήμ Γιεκατερινμπούργκ , όποτε μόκο εκ μέρους σου , ένα άλλο στοιχειό που η Δύση δεν (ψάχνει) είναι ο ελεγκτής του πύργου ελέγχου της περιοχής (εξαφανίστηκε) περίεργα μετά το συμβάν , εξαφανίστηκαν και όλα τα αρχεία πτήσεων της Ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας της ημέρας του συμβάντος , δεν επιτρέπουν στον (Κατηγορούμενο) να έχει συμμετοχή στην διαλεύκανση του συμβάντος (Δυτική δημοκρατική δικαιοσύνη ), μετά από όλα αυτά έχεις και άποψη , καημένε μαλάκα .

Νατοϊκός αντικαμμένος

Βγήκαν όλοι οι φιλορώσοι να σχολιάσουν... Οι ρώσοι ρίξαν το αεροπλάνο, διαπράττοντας ένα φρικτό έγκλημα πολέμου και σκοτώνοντας αθώους και αμέτοχους στον πόλεμο και τώρα κρύβονται... Έτσι είναι αυτά. Ευτυχώς που είμαστε στο ΝΑΤΟ και δεν μας κάνουν κανά ντου και εμάς, γιατί δεν τολμάνε. Ας μην ξεχνάμε ποιος εξόπλισε τον Κεμάλ για να κάνει την μικρασιατική καταστροφή και ποιος έστελνε τους Πόντιους στη Σιβηρία και στο Καζαχστάν. Μια ζωή τέτοιοι ήταν, θρασύδειλοι ψευτονταήδες, που κάνουν επιθέσεις κρυφίως, αρνούμενοι την ευθύνη για τους πολέμους τους. Μόνο οι ρώσοι και οι ισλαμοτρομοκράτες κάνουν επιθέσεις με τακτικό στρατό χωρίς διακριτικά... Και μετά βγαίναν και λέγαν ότι το αεροπλάνο δεν υπήρχε, οτι μετέφερε ήδη νεκρούς, ότι ήταν της ΣΙΑ, ότι το χτύπησαν οι Ουκρανοί.... Πολυεθνείς θρασύδειλοι...

zz

προσ τον -Νατοϊκός αντικαμμένος 19/07/2018, 01:07.__ Βγήκαν όλοι οι φιλόρωσσοι από την μια και από την άλλη ο μοναδικός μαχητής Νατοϊκός αντικαμμένος , λέει το καημένο ότι οι Ρώσσοι έριξαν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών . Φιλαράκο καταρχάς πρέπει να γνωρίζεις ότι πάνω από εμπόλεμη περιοχή απαγορεύεται η πτήση πολιτικών αεροσκαφών , την ευθύνη για την ασφάλεια τους έχει η χώρα τράνζιτ , και χώρα τράνζιτ ήταν η Ουκρανία . Η Ουκρανία αυτό το γνωρίζει ως μέλος του ICAO , εσκεμμένα το αγνόησε η υπήρχε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος ?Και βέβαια υπήρχε σοβαρός λόγος , εκείνοι την μέρα σχεδόν ταυτόχρονα πάνω από την Ουκρανία θα περνούσε το αεροσκάφος του Βλαντίμιρ Πουτιν προερχόμενο από το εξωτερικό , και τα δύο αεροσκάφη αν και διαφορετικής κατασκευής έμοιαζαν μεταξύ τους από απόσταση , είχαν τους ίδιους χρωματισμούς με τρία χρώματα , με την διαφορά το Ρωσσικό έχει το μπλε στην μέση , και το Μαλαισιανο κάτω από την μέση . Είπες τίποτα Ρωσσοφάγε ?

Vasileios

Ο κάθε πικραμένος βρίσκει τον αποδιοπομπαίο τράγο για να στηρίξει την οργή του.

Chris

Πηγή, The Guardian, BBC. Πραγματικά και εγώ νιώθω οίκτο, για το πώς κατάντησε, ειδικά το BBC. Που κάποτε ήταν το μόνο αντικειμενικό μέσο ενημέρωσης. Κρίμα.

456

Το να χάνεις παιδιά είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον κάθε άνθρωπο και ο πατέρας έχει το ακαταλόγιστο. Όμως αν θέλει φταίχτες θα πρέπεινα κοιτάξει στην επέκταση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς, το σπονσάρισμα εξεγέρσεων στις χώρες του πρώην ανατολικου μπλοκ σε βαθμό που να ξεκινήσει εμφύλιος στην Ουκρανία. Τα παιδιά του αυτού του δύστυχου άνθρωπου είναι απώλειες αυτού του πολέμου και εάν ο Τραμπ και ο Πούτιν τα βρούνε σημαίνει ότι δεν θα πεθάνουν άλλοι.

zz

Είναι κρίμα οι γονείς , συγγενείς , και τα θύματα της μοιραίας πτήσης των Malaysia Airlines που κατερρίφθη στην Ουκρανία , είναι γνωστή η θέσεις των Σαξόνων έναντι της Ρωσσίας γενικά , αντιπάθεια , έχθρα , θανάσιμη αγονία ότι τους ξέφυγε ο Πουτιν αλλιώς θα φρόντιζαν στην θέση του να είχαν ένα ανδρείκελο αλλά ΕΛΛΑΔΑ , Σκόπια ,Μαυροβούνιο και άλλου , είναι αστείο πέραν για πέρα όταν αυτός που κατηγορείτε δεν έχει δικαίωμα υπεράσπισες , αλλιώς δεν μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει την συμπεριφορά των Σαξόνων , η Ρωσσία έδωσε όλα τα στοιχεία από τους δορυφόρους της οι ΗΠΑ όχι , είναι μυστικά λένε , και τότε πως κατηγορείτε ότι εκτοξεύτηκε από την Ρωσσία ο πύραυλος ?Που το ξέρετε εσείς , φέρτε τα στοιχεία και τότε βλέπουμε από πού εκτοξεύτηκε και εάν εκτοξεύτηκε από επίγειο σύστημα και όχι εναέριο , απλά δεν επιτρέπουν την Ρωσσία να συμμετάσχει διότι δεν θέλουν την αλήθεια τους εξυπηρετεί το ψέμα , και ας αυτοδιαψεύδονται οι Σάξονες αλλά επιμένουν , ΑΠΑΙΤΟΥΝ από την Ρωσσία να αναγνώριση κάτι που δεν έκανε , δεν την αφήνουν να αποδείξει με στοιχεία ότι δεν φταίμε , με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κατηγορήσουν και εμάς σχετικά με το αεροσκάφος των Κυπριακών αερογραμμών , τρέχα μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας .

anti russ

Είσαι μακακας ή τον μακακα παριστάνεις. Ρωσικός ήταν ο πύραυλος. Οι μεγαλύτεροι εγκληματιες ειναι οι μογγολορωσοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

amaq

Σε υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, οι φερόμενοι ως δράστες ορκίζονται πίστη στο Ισλάμ - Άλλα κλιπ δείχνουν τους βομβιστές αυτοκτονίας λίγες στιγμές προτού σκορπίσουν τον θάνατο

tzixantistries-

Αρκετές γυναίκες, πιστές στο Ισλαμικό Κράτος, αν και αυτό διαλύθηκε πριν ένα μήνα, προσπαθούν να το δημιουργήσουν και πάλι μέσα στους προσφυγικούς καταυλισμούς που διαμένουν