Σβαρτσενέγκερ για Τραμπ: «Ήταν σαν μικρό βρεγμένο noodle»

Σβαρτσενέγκερ για Τραμπ: «Ήταν σαν μικρό βρεγμένο noodle»

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, Σβαρτσενέγκερ προσπάθησε να «εξολοθρεύσει» τον Αμερικανό πρόεδρο σχολιάζοντας το «άνοιγμά» του στο Ρώσο ομόλογό του

61e90a50f1c8133193ad3b5b5b357bb8
Mε διόλου κολακευτικά λόγια σχολίασε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ την χθεσινή εμφάνιση του Τραμπ στο πλευρό του Πούτιν, στη Σύνοδο Κορυφής στο Ελσίνκι.

Σε βίντεο που ανέβασε στα social media, o αξύριστος Σβαρτσενέγκερ προσπάθησε να «εξολοθρεύσει» τον Αμερικανό πρόεδρο σχολιάζοντας το «άνοιγμά» του στο Ρώσο ομόλογό του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εμφανίστηκε σαν ένας φανατικός νεαρός οπαδός του Πούτιν.

Arnold Schwarzenegger Calls Trump A Fanboy After Meeting with Putin


«Εσείς ήσασταν εκεί σαν μικρό βρεγμένο noodle, σαν ένας φανατικός νεαρός οπαδός του Πούτιν», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ σε βίντεο που ανέβασε στο Twitter. «Αναρωτήθηκα πότε θα του ζητήσετε ένα αυτόγραφο ή μία selfie ή κάτι τέτοιο»

Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας κατηγορεί τον Τραμπ που επιτέθηκε στις αμερικανικές αρχές τείνοντας χείρα φιλίας στον πρώην εχθρό των ΗΠΑ. «Είστε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν πρέπει να το κάνετε αυτό », δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ και πρόσθεσε."Τι τρέχει με εσάς;».

Κλείσιμο


Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο αστέρας του Χόλιγουντ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, αναρρώνει από την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε το Μάρτιο σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης