Ρώσος χώρισε τη σύζυγό του επειδή κορόιδευε τον Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Ρώσος χώρισε τη σύζυγό του επειδή κορόιδευε τον Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Ο Αρσέν θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένος για την εξέλιξη αυτή καθώς ενώ ο ίδιος υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα, η Λουντμίλα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

mersi-rusia-1
Έναν απίστευτο λόγο για να χωρίσει την επί 14ετια σύζυγό του βρήκε ένας 40χρονος Ρώσος καθώς όπως είπε δεν ανέχθηκε την κριτική της γυναίκας του στον Λιονέλ Μέσι για την παρουσία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αν και το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που ένωσε τον Αρσέν με την 37χρονη Λουντμίλα όταν το 2002 συναντήθηκαν σε sports bar στην πόλη Τσελιαμπίνσκ, το ποδόσφαιρο ήταν και αυτό που τους χώρισε.

Ο Αρσέν, βέβαια, θα έπρεπε να ήταν υποψιασμένος για την εξέλιξη αυτή καθώς ενώ ο ίδιος υποστηρίζει τη Μπαρτσελόνα, η Λουντμίλα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως δήλωσε σε ρωσική ιστοσελίδα κατά καιρούς «τσακώνονταν» με τη σύζυγό του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μέσι αλλά όσα συνέβησαν τις ημέρες του Μουντιάλ ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Η τελευταία πρόκληση, υποστήριξε ο Αρσέν ήταν όταν η σύζυγός του άρχισε να κοροϊδεύει τον Μέσι όταν αυτός σκόραρε κατά τη Νιγηρία.

«Από την αρχή του Μουντιάλ η Λουντμίλα συνεχώς κορόιδευε και εμένα και τον αγαπημένο μου παίχτη λέγοντας ότι δεν έπαιζε καλά και ότι δεν μπορούσε να βάλει ούτε ένα πέναλτι (σ.σ. αναφέρεται στον αγώνα με την Ισλανδία). Όταν αυτό συνέβη ξανά (σ.σ. στον αγώνα με τη Νιγηρία) θύμωσα και της είπα όλα όσα πίστευα για τον Ρονάλντο, την ίδια και όλες τις ομάδες που υποστήριζε. Μετά πήρα τα πράγματα μου και έφυγα από το σπίτι» είπε ο Αρσέν ο οποίος έχει ήδη υποβάλει τα χαρτιά για την αίτηση διαζυγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης