Φωτογραφία: Το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Μελάνια Τραμπ

Φωτογραφία: Το βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Μελάνια Τραμπ

Την ώρα που οι Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Αντόνιο Κόστα και Μπόικο Μπορίσοφ την κοιτούσαν, επίσης, σαν «μαγεμένοι»

again_main_alexis_melania
Ήταν, λίγο-πολύ, αναμενόμενο. Η παρουσία της Μελάνια Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στο πλευρό του συζύγου της, Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. 

Ούτως ή άλλως, η καλλονή από τη Σλοβενία, που διατηρεί ακόμα και σήμερα τις αναλογίες μοντέλου, χάρη στις οποίες έκανε καριέρα στα ντεφιλέ και στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, ξεχωρίζει εύκολα από τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες, όχι μόνο των ηγετών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, αλλά και όλου του κόσμου.

Έτσι και χθες, στο κοκτέιλ πάρτι στις Βρυξέλλες προς τιμήν των ηγετών της Συμμαχίας, η Μελάνια, φορώντας μία λευκή διάφανη Elie Saab τουαλέτα, ξεχώριζε σαν τη... μύγα μες το γάλα, ούσα ίσως πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Κι όταν ο Ντόναλντ Τραμπ την κάλεσε στο πλευρό του, για να φωτογραφηθούν μαζί, οι υπόλοιποι ηγέτες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό: άφησαν το βλέμμα τους να περιπλανηθεί πάνω στην εντυπωσιακή σιλουέτα της Μελάνια, θαυμάζοντας τα κάλλη της σαν... μικρά παιδιά σε μαγαζί με καραμέλες.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με τους Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, Αντόνιο Κόστα και Μπόικο Μπορίσοφ, να την κοιτούν σαν «μαγεμένοι».



Κλείσιμο
Ο... αδυσώπητος φωτογραφικός φακός, όμως, «συνέλαβε» το βλέμμα που έριξε, για λίγες μόνο στιγμές, ίσως, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Πώς θα μπορούσε να κάνει αλλιώς;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης