Βρετανία: Καμπάνια για να φτάσει το «American Idiot» των Green Day No1 στα charts, λόγω επίσκεψης Τραμπ

Βρετανία: Καμπάνια για να φτάσει το «American Idiot» των Green Day No1 στα charts, λόγω επίσκεψης Τραμπ

Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2004 είναι πρώτο στον κατάλογο των καλύτερων πωλήσεων στο Amazon, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται και στην πρώτη δεκάδα του iTunes «single chart»  

green_day_idiot
Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου, είχε ξεκινήσει από το Μάιο μια εκστρατεία ώστε το τραγούδι του αμερικανικού πανκ συγκροτήματος «Green Day» που κυκλοφόρησε το 2004, να ανέβει πρώτο στα charts, έτσι ώστε με αυτό τον τρόπο να εκφραστεί δημόσια η έντονη δυσαρέσκεια μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων προς του πρόσωπο του αμερικανού «Μίδα».

Green Day - American Idiot [OFFICIAL VIDEO]



Πολλοί Βρετανοί φαίνεται πως διαφωνούν πλήρως με την πολιτική που εφαρμόζει ο Τραμπ στις ΗΠΑ και προσπαθούν  με κάθε μέσο να το επικοινωνήσουν. 

Το τραγούδι είναι πρώτο στον κατάλογο των καλύτερων πωλήσεων στο Amazon, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται και στην πρώτη δεκάδα του iTunes «single chart».  

Βρετανοί ακτιβιστές σχεδιάζουν ανήμερα της επίσκεψης Τραμπ να ελευθερώσουν στον ουρανό για δύο ώρες ένα τεράστιο «μωρό Τραμπ», παίρνοντας το πράσινο φως από τον δήμαρχο. 
Κλείσιμο
tramp_baby


american_idiot_logo


american_idiot2


american_idiot_tweet
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης