Τρανσέξουαλ μοντέλο στον διαγωνισμό Miss Universe για λογαριασμό της Ισπανίας

Τρανσέξουαλ μοντέλο στον διαγωνισμό Miss Universe για λογαριασμό της Ισπανίας

H 26χρονη Angela Ponce γράφει ιστορία - «Αυτό ήταν ένα μεγάλο της όνειρο», ανέφερε στο instagram

pon03-main
Ονομάζεται Angela Ponce, είναι 26 ετών, κατάγεται από τη Σεβίλλη και σε λίγες ημέρες θα... μείνει στην ιστορία. Πρόκειται για την καλλονή που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στον διαγωνισμό Miss Universe, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις Φιλιππίνες. Πού είναι το... ιστορικό του θέματος; Στο ότι η Angela είναι τρανσέξουαλ και μάλιστα θα είναι η πρώτη που θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, για λογαριασμό της Ισπανίας.

Δείτε το βίντεο από τη νίκη της στο διαγωνισμό ομορφιάς στην Ισπανία: 

Miss Universe 2018 - Contestants (Spain - Angela Ponce)


Την Παραασκευή, η 26χρονη κέρδισε τις άλλες 22 φιναλίστ και αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στη χώρα της Ιβηρικής. Αυτομάτως, έγινε εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe. Όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο instagram, «αυτό ήταν ένα μεγάλο της όνειρο».

«Αυτό ισοδυναμεί με ένα μήνυμα σεβασμού, όχι μόνο προς την κοινότητα των τρανσέξουαλ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η Angela είχε λάβει μέρος και στον διαγωνισμό του 2015, για το θεσμό της Miss World, αλλά έχασε στα... σημεία από τη Miss Barcelona, τη Mireia Lalaguna, γνωρίζοντας ωστόσο ότι αν νικούσε, δεν θα γινόταν δεκτή από τους διοργανωτές.


pon03-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης