Ιταλία: Πρόστιμο 6.700 ευρώ στους τουρίστες που αγοράζουν μαϊμού προϊόντα από πλανόδιους σε παραλίες

foto-italy-mnai

Το πρόστιμο καλύπτει και όσους τουρίστες «αγοράζουν» μασάζ και τατούαζ από παράνομους πωλητές

Πρόστιμο έως και 6.700 ευρώ θα επιβάλεται στην Ιταλία σε όσους τουρίστες αγοράζουν «μαϊμούδες» από πλανόδιους πωλητές σε παραλίες.

Το πρόστιμο καλύπτει και όσους τουρίστες «αγοράζουν» μασάζ και τατούαζ από παράνομους πωλητές.

Η σχετική διάταξη προβλέπει βαριά πρόστιμα και για τους πλανόδιους πωλητές που μπορεί να φτάσουν έως και τα 15.000 ευρώ.

«Πρέπει να σταματήσουμε την εισβολή στις παραλίες και να βάλουμε τέλος στην πώληση προϊόντων-μαϊμού» δήλωσε από την πλευρά του ο Ματέο Σαλβίνι ανακοινώνοντας τις νέες διατάξεις.

Οι περισσότεροι πλανώδιοι πωλητές αυτής της κατηγορίας στην Ιταλία, στα περίχωρα της Ρώμης και της Σαρδινίας προέρχονται κυρίως από χώρες της Δυτικής Αφρικής και το Μπαγκλαντές.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Όλο και

Ανεβαίνει η Ιταλία στα μάτια μου.

ΧχΧ

Επενδύσεις σε όλοι την Ευρώπη.

σ

Eλάτε Ελλάδα να πουλήσετε όσα θέλετε..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bring-back-our-money1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα χρήματα µεταφέρθηκαν με ένα κοντέινερ στην πρωτεύουσα Μονρόβια, αφού τυπώθηκαν στο Λίβανο και τη Σουηδία στο χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Απριλίου 2018

trumpthumbsweb

Ο Τραμπ, που επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, δήλωσε ότι η αναθεωρημένη συμφωνία θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα αυξήσει την ευημερία στις ΗΠΑ και την Νότια Κορέα