Η Uber επιστρέφει στους δρόμους του Λονδίνου

uber26

Το δικαστήριο ανανέωσε την άδεια για 15 μήνες - Ακολούθως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παροχής μόνιμης άδειας

Ανατροπή στην υπόθεση της Uber έφερε η απόφαση δικαστηρίου στη Βρετανία, καθώς η εταιρεία είχε χάσει την άδεια παροχής υπηρεσιών με απόφαση του επίσημου φορέα συγκοινωνιών του Λονδίνου.

Ο TfL δεν είχε ανανεώσει την άδεια από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπός του, η Uber δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Το δικαστήριο, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη. Όπως έκρινε ο δικαστής, η Uber πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται στο αγγλικό δίκαιο και ανανέωσε την άδειά της για διάστημα 15 μηνών.

Όπως αποφασίστηκε, μετά τους 15 μήνες, θα επανεξεταστεί η υπόθεση και θα «ανοίξει» η συζήτηση για την παροχή μόνιμης άδειας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1AX3NH

Η άτυχη διαδηλώτρια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο - Οι διαδηλωτές  μπλόκαραν αυτοκινητοδρόμους, οδικούς κόμβους και οργάνωσαν επιχειρήσεις ανοικτών διοδίων σε όλη τη Γαλλία  - Το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων»  έχει την υποστήριξη του 73% των Γάλλων

8
20316947

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται καταιγίδες και οι αρχές ζητούν από τους πληγέντες  να εγκαταλείψουν τον χώρο στάθμευσης  που έχουν ως καταφύγιο - Στους 71 οι νεκροί και 1.011 οι αγνοούμενοι από τις φωτιές - Εντυπωσιακές φωτογραφίες της πυρκαγιάς από  τη NASA