Η Uber επιστρέφει στους δρόμους του Λονδίνου

uber26

Το δικαστήριο ανανέωσε την άδεια για 15 μήνες - Ακολούθως θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παροχής μόνιμης άδειας

Ανατροπή στην υπόθεση της Uber έφερε η απόφαση δικαστηρίου στη Βρετανία, καθώς η εταιρεία είχε χάσει την άδεια παροχής υπηρεσιών με απόφαση του επίσημου φορέα συγκοινωνιών του Λονδίνου.

Ο TfL δεν είχε ανανεώσει την άδεια από τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς, όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπός του, η Uber δεν πληρούσε τις προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Το δικαστήριο, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη. Όπως έκρινε ο δικαστής, η Uber πληροί τις προδιαγραφές που προβλέπονται στο αγγλικό δίκαιο και ανανέωσε την άδειά της για διάστημα 15 μηνών.

Όπως αποφασίστηκε, μετά τους 15 μήνες, θα επανεξεταστεί η υπόθεση και θα «ανοίξει» η συζήτηση για την παροχή μόνιμης άδειας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gran_canyon

Το ραδιενεργό φορτίο ανιχνεύτηκε τυχαία από έναν έφηβο με μετρητή ραδιενέργειας κατά την διάρκεια ξενάγησης στα μουσεία με τους ειδικούς να τον αποκρύβουν αποθηκεύοντάς τον σε ένα παλιό ορυχείο της περιοχής

cavusoglu_ar

«Στην Μεσόγειο δεν μπορεί να γίνει κάτι χωρίς την Τουρκία και δεν θα το επιτρέψουμε», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που ενημέρωσε παράλληλα πως οι γεωτρήσεις θα ξεκινήσουν «τις επόμενες ημέρες»

8
nutella

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ελάττωμα αφορά στην ποιότητα ενός εκ των ημικατεργασμένων προϊόντων που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων Nutella και Kinder Bueno