Γιατί ο Τραμπ έχει νυχτερινά ξεσπάσματα στο Twitter;

Γιατί ο Τραμπ έχει νυχτερινά ξεσπάσματα στο Twitter;

Ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε case study...

tra_47
O Tραμπ έγινε αντικείμενο μελέτης... με τους ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ να βάζουν στο μικροσκόπιο τα τιτιβίσματα του Αμερικανού προέδρου από το πρωί έως το βράδυ.

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι Βρετανοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα tweets που στέλνονται στη μέση της νύχτας είναι «παρορμητικά και συναισθηματικά».

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσουν εκατομμύρια μηνύματα στο Twitter.Μελετώντας τον τύπο της γλώσσας που χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο,οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, ο τρόπος σκέψης μας ακολουθεί ένα προβλέψιμο πρότυπο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά το βράδυ γινόμαστε άλλοι άνθρωποι...

Oι επιστήμονες μελέτησαν επί τέσσερα χρόνια 800 εκατομμύρια τιτιβίσματα όλο το 24ωρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είμαστε πιο παρορμητικοί,πιο κοινωνικοί και πιο συναισθηματικοί τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα.

Κλείσιμο
mes_37


Τα κύρια θέματα με τα οποία ασχολείται κανείς κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου είναι μεταξύ άλλων, ο θάνατος και η θρησκεία.

Οι ερευνητές κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως,νωρίς το πρωί,τα tweets συνδέονταν περισσότερο με την αναλυτική σκέψη και τη συχνή χρήση ουσιαστικών, άρθρων και προθέσεων.

Επίσης, τα τιτιβίσματα αυτά αντανακλούσαν αυξημένη ανησυχία για εξουσία, καθώς και για προσωπικές ανησυχίες γύρω από την εργασία, το σπίτι και τα χρήματα.

Μετά το βραδινό φαγητό,είναι πιο πιθανό να ασχοληθούμε με το σεξ και τις σχέσεις και τα ξημερώματα είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε τα προβλήματα της ζωής.

Τέλος, η μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο θυμό το βράδυ- όταν δηλαδή δεν εργάζονται.Έτσι εξηγούνται και τα νυχτερινά ξεσπάσματα του Ντόναλντ Τραμπ στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού λίγο πριν πέσει για ύπνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης