Γιατί ο Τραμπ έχει νυχτερινά ξεσπάσματα στο Twitter;

tra_47

Ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε case study...

O Tραμπ έγινε αντικείμενο μελέτης... με τους ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ να βάζουν στο μικροσκόπιο τα τιτιβίσματα του Αμερικανού προέδρου από το πρωί έως το βράδυ.

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι Βρετανοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα tweets που στέλνονται στη μέση της νύχτας είναι «παρορμητικά και συναισθηματικά».

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσουν εκατομμύρια μηνύματα στο Twitter.Μελετώντας τον τύπο της γλώσσας που χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο,οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, ο τρόπος σκέψης μας ακολουθεί ένα προβλέψιμο πρότυπο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά το βράδυ γινόμαστε άλλοι άνθρωποι...

Oι επιστήμονες μελέτησαν επί τέσσερα χρόνια 800 εκατομμύρια τιτιβίσματα όλο το 24ωρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είμαστε πιο παρορμητικοί,πιο κοινωνικοί και πιο συναισθηματικοί τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα.

mes_37


Τα κύρια θέματα με τα οποία ασχολείται κανείς κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου είναι μεταξύ άλλων, ο θάνατος και η θρησκεία.

Οι ερευνητές κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως,νωρίς το πρωί,τα tweets συνδέονταν περισσότερο με την αναλυτική σκέψη και τη συχνή χρήση ουσιαστικών, άρθρων και προθέσεων.

Επίσης, τα τιτιβίσματα αυτά αντανακλούσαν αυξημένη ανησυχία για εξουσία, καθώς και για προσωπικές ανησυχίες γύρω από την εργασία, το σπίτι και τα χρήματα.

Μετά το βραδινό φαγητό,είναι πιο πιθανό να ασχοληθούμε με το σεξ και τις σχέσεις και τα ξημερώματα είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε τα προβλήματα της ζωής.

Τέλος, η μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο θυμό το βράδυ- όταν δηλαδή δεν εργάζονται.Έτσι εξηγούνται και τα νυχτερινά ξεσπάσματα του Ντόναλντ Τραμπ στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού λίγο πριν πέσει για ύπνο.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

456

Η τελευταία γραμμή δείχνει την "σοβαρότητα" του άρθρου. Λέει ο αρθρογράφος "ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού" υπονοόντας ότι ο Τραμπ τουιτάρει υπό την επίρρεια αλκοόλ... μόνο που ο Τραμπ δεν πίνει ποτέ! Παραπέμπω σε σχετικές συνεντέυξεις! Δεν πείθετε κύριοι.

456

Η τελευταία γραμμή δείχνει την "σοβαρότητα" του άρθρου. Λέει ο αρθρογράφος "ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού" υπονοόντας ότι ο Τραμπ τουιτάρει υπό την επίρρεια αλκοόλ... μόνο που ο Τραμπ δεν πίνει ποτέ! Παραπέμπω σε σχετικές συνεντέυξεις! Δεν πείθετε κύριοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ITmiJ0y4

«Με ξυπνάει κάθε πρωί νιαουρίζοντας μέχρι θανάτου, διότι θέλει να βγει έξω - Oταν του ανοίγω την πόρτα, εκείνος κάθεται στη μέση, αναποφάσιστος» είπε η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων εξηγώντας την στάση της Βρετανίας - Λίγες ώρες αργότερα παραδέχθηκε όμως ότι δεν έχει γάτο! 

cohen

Πράκτορες του FBI είχαν κατέγραφαν τις κινήσεις του Μάικλ Κόεν από τον Ιούλιο του 2017 - Ντοκουμέντα 900 σελίδων που αποδεικνύουν την παρακολούθηση στο σπίτι και στο γραφείο του «προεδρικού» δικηγόρου