Γιατί ο Τραμπ έχει νυχτερινά ξεσπάσματα στο Twitter;

tra_47

Ο Αμερικανός πρόεδρος έγινε case study...

O Tραμπ έγινε αντικείμενο μελέτης... με τους ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μπρίστολ να βάζουν στο μικροσκόπιο τα τιτιβίσματα του Αμερικανού προέδρου από το πρωί έως το βράδυ.

Με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι Βρετανοί επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, τα tweets που στέλνονται στη μέση της νύχτας είναι «παρορμητικά και συναισθηματικά».

Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για να αναλύσουν εκατομμύρια μηνύματα στο Twitter.Μελετώντας τον τύπο της γλώσσας που χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο,οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, ο τρόπος σκέψης μας ακολουθεί ένα προβλέψιμο πρότυπο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά το βράδυ γινόμαστε άλλοι άνθρωποι...

Oι επιστήμονες μελέτησαν επί τέσσερα χρόνια 800 εκατομμύρια τιτιβίσματα όλο το 24ωρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είμαστε πιο παρορμητικοί,πιο κοινωνικοί και πιο συναισθηματικοί τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα.

mes_37


Τα κύρια θέματα με τα οποία ασχολείται κανείς κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου είναι μεταξύ άλλων, ο θάνατος και η θρησκεία.

Οι ερευνητές κατέληξαν επίσης στο συμπέρασμα πως,νωρίς το πρωί,τα tweets συνδέονταν περισσότερο με την αναλυτική σκέψη και τη συχνή χρήση ουσιαστικών, άρθρων και προθέσεων.

Επίσης, τα τιτιβίσματα αυτά αντανακλούσαν αυξημένη ανησυχία για εξουσία, καθώς και για προσωπικές ανησυχίες γύρω από την εργασία, το σπίτι και τα χρήματα.

Μετά το βραδινό φαγητό,είναι πιο πιθανό να ασχοληθούμε με το σεξ και τις σχέσεις και τα ξημερώματα είναι πιο πιθανό να σκεφτούμε τα προβλήματα της ζωής.

Τέλος, η μελέτη δείχνει ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο θυμό το βράδυ- όταν δηλαδή δεν εργάζονται.Έτσι εξηγούνται και τα νυχτερινά ξεσπάσματα του Ντόναλντ Τραμπ στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού λίγο πριν πέσει για ύπνο.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

456

Η τελευταία γραμμή δείχνει την "σοβαρότητα" του άρθρου. Λέει ο αρθρογράφος "ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού" υπονοόντας ότι ο Τραμπ τουιτάρει υπό την επίρρεια αλκοόλ... μόνο που ο Τραμπ δεν πίνει ποτέ! Παραπέμπω σε σχετικές συνεντέυξεις! Δεν πείθετε κύριοι.

456

Η τελευταία γραμμή δείχνει την "σοβαρότητα" του άρθρου. Λέει ο αρθρογράφος "ύστερα από μερικά ποτήρια κρασιού" υπονοόντας ότι ο Τραμπ τουιτάρει υπό την επίρρεια αλκοόλ... μόνο που ο Τραμπ δεν πίνει ποτέ! Παραπέμπω σε σχετικές συνεντέυξεις! Δεν πείθετε κύριοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

el_salvador

Οι άνθρωποι αυτοί, που εξήγησαν ότι φεύγουν για να σωθούν από τους πολέμους των συμμοριών και την ενδημική φτώχεια, συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία στο δυτικό τμήμα της πρωτεύουσας, του Σαν Σαλβαδόρ, πριν επιβιβαστούν σε τρία λεωφορεία για να μεταβούν 66 χιλιόμετρα από εκεί, στην πόλη Σονσονάτε

αρχειο_ληψης

Στις συγκρούσεις, που άρχισαν το Σάββατο και συνεχίστηκαν την Κυριακή, αναμετρώνται σχεδόν όλες οι ομάδες των ανταρτών με μια παράταξη που αυτοαποκαλείται «Τατζάμο Σουχάντα α Σαρκίγια», η οποία κατηγορείται πως δεν τηρεί «τις αποφάσεις των τουρκικών δυνάμεων» και ότι έχει διαπράξει «πολλαπλές ωμότητες», ανέφερε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

kuwait

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και η Αίγυπτος, που δεν είναι μέλος του Συμβουλίου, έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά του Κατάρ κατηγορώντας το ότι συνεργάζεται με το Ιράν και υποστηρίζει την τρομοκρατία

μικι

Ένα βιβλίο αναφερόταν στο κουνέλι ‘Οσβαλντ, έναν χαρακτήρα με μακριά αυτιά και μικρή ολοστρόγγυλη μαύρη μύτη, τον οποίο είχε δημιουργήσει ο Ντίσνεϊ τη δεκαετία του 1920, αλλά ο Ντίσνεϊ έχασε τα πνευματικά δικαιώματα του χαρακτήρα αυτού το 1928 και για να τον αντικαταστήσει δημιούργησε τον Μίκι Μάους