Βασιλιάς Φελίπε και βασίλισσα Λετίσια: Στον Λευκό Οίκο με τον Τραμπ και τη Μελάνια

Βασιλιάς Φελίπε και βασίλισσα Λετίσια: Στον Λευκό Οίκο με τον Τραμπ και τη Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φωτογραφήθηκαν με το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, που πριν από την Ουάσινγκτον είχε επισκεφθεί τη Λουϊζιάνα και το Τέξας - Είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Φελίπε συναντά τον Αμερικανό πρόεδρο

2221618
Τον βασιλιά και την βασίλισσα της Ισπανίας υποδέχθηκαν στον Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια. Αν και ο πλανητάρχης αυτή την περίοδο βρίσκεται αντιμέτωπος με την διεθνή κατακραυγή εξαιτίας της απόφασής του να αποχωρίζονται οι παράτυποι μετανάστες που καταφθάνουν στις ΗΠΑ από τα παιδιά τους, βρήκε τον χρόνο την Τρίτη για να φωτογραφηθεί και να συζητήσει με τους Ισπανούς γαλαζοαίματους.

Κομψή με μίντι λαδί φλοράλ φόρεμα και γόβες στο ίδιο χρώμα η Μελάνια Τραμπ φωτογραφήθηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου δίπλα στην πάντα εντυπωσιακή βασίλισσα Λετίσια, που φορούσε στενό μίντι φόρεμα σε έντονη ροζ απόχρωση με γόβες και clutch στο ίδιο χρώμα. Δίπλα στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για την αναμνηστική φωτογραφία στάθηκε ο βασιλιάς Φελίπε και δίπλα του πόζαρε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας συνομίλησε με τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο με παρούσες τις τηλεοπτικές κάμερες ενώ, όπως ανακοίνωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο Twitter, η ίδια και η βασίλισσα Λετίσια πήραν μαζί τσάι και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τα παιδιά.
«Λατρεύουμε την Ισπανία. Η σχέση μας ήταν υπέροχη εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Από την πλευρά του, ο βασιλιάς Φελίπε ανέφερε: «Γνωρίζουμε πώς να εκτιμήσουμε την κοινή μας ιστορία και την (κοινή) κληρονομιά. Μοιραζόμαστε τόσα κοινά συμφέροντα, ένα από τα οποία, το πιο σημαντικό είναι η αξία της δημοκρατίας».

Είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Φελίπε συνάντησε τον Αμερικανό πρόεδρο. Πριν την επίσκεψή τους στην Ουάσινγκτον ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας είχαν επισκεφθεί τη Λουϊζιάνα και το Τέξας. Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, παλιά ισπανική αποικία, ο Φελίπε και η Λετίσια παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις για τα 300 χρόνια ίδρυσης της πόλης από ισπανική ιεραποστολή με επικεφαλής τον Ισπανό Φραγκισκανό μοναχό Αντόνιο Ολιβάρες.

Κλείσιμο
hbz-donald-trump-king-felipe-melania
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης