Γκουτέρες σε Τραμπ: Τα παιδιά των προσφύγων δεν πρέπει να χωρίζονται από τους γονείς τους

antonio-guterres-un-secretary-general1

Η δήλωση έρχεται ως απάντηση στην πολιτική που εφαρμόζεται στα αμερικανικά σύνορα και που έχει οδηγήσει στον χωρισμό σχεδόν 2000 παιδιών από τους γονείς τους

«Στα παιδιά δεν πρέπει να προκαλούνται ψυχολογικά τραύματα, χωρίζοντάς τα από τους γονείς τους» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίτς.

Η δήλωση έρχεται ως απάντηση στην πολιτική που εφαρμόζεται στα αμερικανικά σύνορα και που έχει οδηγήσει στον χωρισμό σχεδόν 2000 παιδιών από τους γονείς τους.

Ο γ.γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες «έχει ως θέση αρχής ότι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια, σε συμφωνία με το διεθνές δίκαιο» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος τύπου του σε ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

«Η ενότητα των οικογενειών πρέπει να προφυλαχθεί» συμπλήρωσε ο ίδιος σε αυτό το κείμενο, σε μια σπάνια κριτική του ΟΗΕ εναντίον της εσωτερικής πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Απο που

εχουν προσφυγες οι ΗΠΑ; Απο τον εμπόλεμο Καναδά; Άσε τα σάπια Γκουτιέρες. Τα παιδιά τους οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες γονείς τους τα χρησιμοποιούν με αισχρό τρόπο . Κοφτό κι εσυ και η σοροσαύρα , ο κόσμος δεν μασάει πλέον. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να τηρούνται.

S

Φασιστάκια-τραμπάκουλες. Πρόσφυγες έχουν από τους ναρκοπολέμους, που έχουν κάνει οι ΗΠΑ, σε όλη τη Λατινική Αμερική. Μάλιστα οι νεκροί από τους πολέμους ναρκωτικών-συμμοριών σε όλη τη Λατινική Αμερική, είναι δεκάδες φορές περισσότεροι από τους εμφυλίους πολέμους (Συρίας, Αφγανιστάν, Υεμένης, Σουδάν και Ερυθραίας) μαζί. Αν δεν το ξέρετε, είναι γιατί δεν ξέρετε τι γίνεται έξω από το σπίτι σας. Ούτε ο Τραμπάκουλας το ξέρει. Όλοι αυτοί παίρνουν τα παιδιά τους και φεύγουν κακήν-κακώς, ΚΥΡΙΩΣ για να μην μπουν τα παιδιά τους στις συμμορίες και σκοτωθούν αργά ή γρήγορα. Δείτε κυρίως τι γίνεται σε χώρες σαν το Σαν Σαλβαντόρ και το Μεξικό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης