Ρωσία: Η Κριμαία έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Ρωσία: Η Κριμαία έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα

Σταμάτησαν να λειτουργούν σε πολλές πόλεις οι φωτεινοί σηματοδότες, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο - Το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας υποστηρίζει ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα αποκατασταθεί πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα

poutin-egkainia-gefura
Γενικευμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε στις 15.00 (ώρα Μόσχας) σε πολλές πόλεις της Κριμαίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, στους δρόμους καθώς έπαψαν να λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το διαδίκτυο. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να κάνουν χρήση των αριθμών έκτακτης ανάγκης, να επικοινωνήσουν με τις δημόσιες υπηρεσίες, ούτε να καλέσουν ταξί.

Το ρωσικό υπουργείο Ενέργειας σε ανακοίνωση του, απέδωσε την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην υπερφόρτωση και στην αυτόματη διακοπή λειτουργίας στον υποσταθμό «Ταμάν» που προκάλεσε αυτομάτως και την διακοπή της λειτουργίας δύο μετασχηματιστών. Εν συνεχεία ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το ότι η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους καταναλωτές της Κριμαίας αποκαθίσταται σταδιακά και θα αποκατασταθεί πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης