Κτηνωδία: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 8χρονο επειδή πίστευαν ότι είναι γκέι!

Κτηνωδία: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 8χρονο επειδή πίστευαν ότι είναι γκέι!

Του έριχναν σπρέι πιπεριού, του έριχναν με αεροβόλο στα γεννητικά του όργανα και τον ανάγκαζαν να τρώει τα περιττώματα γάτας, αλλά και τον εμετό του - Απολύθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί που όσες φορές κλήθηκαν να δράσουν έλεγαν ότι δεν τρέχει τίποτα

4234234-57
Σε φριχτά βασανιστήρια υπέβαλε μια μητέρα με τη βοήθεια του συντρόφου της τον 8χρονο γιο της. Η 34χρονη Pearl Fernandez και ο 37χρονος Isauro Aguirre ανάγκαζαν τον 8χρονο Gabriel Fernandez να τρώει τα περιττώματα γάτας πριν τον βασανίσουν μέχρι θανάτου επειδή πίστευαν ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το αδίστακτο ζευγάρι θα πληρώσει ακριβά το άγριο έγκλημά του. Η μητέρα του 8χρονου θα πεθάνει στη φυλακή, ενώ ο σύντροφός της καταδικάστηκε σε θανατική ποινή για τον βασανισμό και τη δολοφονία τoυ Gabriel Fernandez.

Βασάνιζαν για 8 μήνες το μικρό Gabriel πριν από τον θάνατό του τον Μάιο του 2013. Του έριχναν σπρέι πιπεριού, του έριχναν με αεροβόλο στα γεννητικά του όργανα και τον ανάγκαζαν να τρώει τα περιττώματα γάτας, αλλά και τον εμετό του.

Του έβαζαν κάλτσες στο στόμα και τον κλείδωναν σε ντουλάπα για να μην ακούν τις κραυγές του. Ο μικρός Gabriel πέθανε από τα φριχτά βασανιστήρια. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε ράγισμα στο κρανίο του, τρία σπασμένα πλευρά και σφαιρίδια στον πνεύμονά του.

«Για 8 μήνες κακοποιήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε χειρότερα από τους κρατούμενους πολέμου», δήλωσε ο εισαγγελέας στους δικαστές κατά τη διάρκεια της δίκης του αδίστακτου ζευγαριού.

Ο μικρός Gabriel ζούσε με συγγενείς μετά τη γέννησή του το 2015. Αλλά τον πήραν πίσω η μητέρα του και ο Aguirre, τον Οκτώβριο του 2012. Η δασκάλα του σήμανε συναγερμό στις αρχές όταν είδε τον μαθητή της να αιμορραγεί αφού τον είχε χτυπήσει η μητέρα του με ζώνη! Ανησύχησε ακόμα περισσότερο όταν είδε τον μικρό Gabriel με ματωμένο χείλος, μαυρισμένα μάτια και μώλωπες στο πρόσωπο. Ωστόσο ο κοινωνικός λειτουργός καθησύχασε τις όποιες ανησυχίες της..

Κλείσιμο
Λίγο πριν από τον θάνατό του, ένας σύμβουλος είχε καλέσει τις αρχές αφού βρήκε σημείωμα αυτοκτονίας που είχε γράψει ο μικρός Gabriel. Ένα αίτημα που και πάλι απορρίφθηκε από τις αρχές επειδή δεν υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο που σκόπευε να εκτελέσει. Δύο κοινωνικοί λειτουργοί και επόπτες απολύθηκαν μετά τις επανειλημμένες αδυναμίες να σώσουν τον μικρό Gabriel.


Δείτε βίντεο: Κτηνωδία: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 8χρονο επειδή πίστευαν ότι είναι γκέι!
Κτηνωδία: Ζευγάρι βασάνισε μέχρι θανάτου 8χρονο επειδή πίστευαν ότι είναι γκέι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης