Η μεγάλη απόδραση: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και... βόλταρε σε μικρή γερμανική πόλη

Η μεγάλη απόδραση: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και... βόλταρε σε μικρή γερμανική πόλη

Τριγυρνούσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα, χαρίζοντας ένα... μοναδικό θέαμα στους κατοίκους του Νοϊβίντ

elefantina
Με ένα ιδιαίτερο θέαμα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του Νοϊβίντ στη δυτική Γερμανία την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας θηλυκός ελέφαντας το έσκασε από κοντινό τσίρκο και άρχισε να... βολτάρει στους δρόμους της μικρής τους πόλης.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ η αστυνομία της περιοχής έλαβε ένα παράξενο τηλεφώνημα από πολίτη εχθές το απόγευμα, που αρχικά έδειχνε να πρόκειται για φάρσα. Ο ανήσυχος κάτοικος ανέφερε ότι είχε δει έναν ελέφαντα να κάνει βόλτα ανέμελος κοντά στην κεντρική οδό Berggärten.

Σύντομα, κι άλλα τηλεφωνήματα επιβεβαίωσαν τα λεγόμενου του πρώτου πολίτη και η αστυνομία διαπίστωσε, μετά από μία σύντομη έρευνα, ότι ένα τσίρκο είχε επισκεφθεί την προηγούμενη μέρα τη γειτονική τους πόλη.

Αμέσως, οι αστυνομικοί κάλεσαν τους υπεύθυνους του τσίρκου και μαζί έσπευσαν να συλλάβουν τον «δραπέτη», που απλώς απολάμβανε την καλοκαιρία τριγυρνώντας, χωρίς να έχει προκαλέσει καμία ζημιά.

Ορισμένοι κάτοικοι του Νόιβιντ πρόλαβαν να απαθανατίσουν την επίσκεψη της όμορφης ελεφαντίνας στην πόλη τους με τα κινητά τους και ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες στα social media, συγκεντρώνοντας πολλά like.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης