Παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι κόλλησε επίτηδες HIV για να μεταδώσει τον ιό σε άλλα άτομα!

Παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι κόλλησε επίτηδες HIV για να μεταδώσει τον ιό σε άλλα άτομα!

Ο 25χρονος Αμερικανός είχε συλληφθεί αρχικά για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά μια τυχαία έρευνα στον υπολογιστή του αποκάλυψε το σατανικό του σχέδιο

hiv-33xronos
Ένας 25χρονος Αμερικανός άνδρας που είχε συλληφθεί αρχικά για διακίνηση ναρκωτικών αποδείχθηκε όχι μόνο ότι είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας αλλά και ότι είχε κολλήσει τον ιό HIV με αποκλειστικό σκοπό να τον μεταδώσει σε άλλα άτομα!

Ο Stephen Koch παραδέχτηκε σε δικαστήριο του Αρκάνσας των ΗΠΑ τη Δευτέρα ότι αποπειράθηκε να εκθέσει ένα άλλο άτομο στον ιό HIV. Επίσης παραδέχτηκε ότι είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμινών που σκόπευε να πουλήσει, όπως επίσης και ότι διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν το σπίτι του 25χρονου για ναρκωτικά έμειναν άφωνοι όταν είδαν, τελείως τυχαίο, το ενοχοποιητικό υλικό στον υπολογιστή του νεαρού.

Όπως αποδείκνυαν τα προσωπικά μηνύματα και οι σημειώσεις του Koch, o βαθιά διαταραγμένος άνδρας είχε προσπαθήσει ενεργά να κολλήσει τον ιό HIV, ώστε στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσει ως «όπλο» απέναντι σε άλλα άτομα. Μάλιστα είχε ήδη προσεγγίσει υποψήφια θύματα σε site γνωριμιών, με τα οποία κανόνιζε να βρεθεί για περιστασιακό σεξ χωρίς προφυλακτικό χωρίς να τους έχει αποκαλύψει τίποτε για την κατάσταση της υγείας του.

Στο δικαστήριο, ο Koch παραδέχτηκε την ενοχή του σε όλες τις κατηγορίες, και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι πίσω από όλες του τις πράξεις κρύβεται μια τάση αυτοκαταστροφής, που τον έχει οδηγήσει στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια και τον έχει κάνει επιθετικό απέναντι στην κοινωνία.

Όταν ο δικαστής τον ρώτησε αν ήταν πρόθεσή του να προκαλέσει κακό στα άτομα που προσέγγιζε στο Ίντερνετ, εκείνος απάντησε κυνικά «ναι».

Κλείσιμο
Ο Koch καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλάκισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης