Εξαντλήθηκε το βιβλίο του Τόνι Μπλερ

Εξαντλήθηκε το βιβλίο του Τόνι Μπλερ

Η αυτοβιογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, σήμερα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της στην αγορά εξαντλήθηκε,

Η αυτοβιογραφία του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, σήμερα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της στην αγορά εξαντλήθηκε, πουλώντας τα διπλάσια αντίτυπα μέσα σε μια ημέρα από ότι πριν από τρεις εβδομάδες το βιβλίο με τα απομνημονεύματα του Πήτερ Μάντελσον, που ήταν το νούμερο 2 στην κυβέρνηση Μπλερ.

Ο εκδοτικός οίκος Random House, ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να δώσει ακριβείς αριθμούς για τις πωλήσεις του βιβλίου. Ωστόσο η αλυσίδα βιβλιοπωλείων Waterstone ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα καμιά πολιτική βιογραφία δεν έχει σημειώσει τέτοιες πωλήσεις μέσα σε μια μέρα.

Το λογοτεχνικό περιοδικό «The Bookseller», το οποίο επικαλούνται οι Τάιμς, γράφει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις της αυτοβιογραφίας Μπλερ μόνο εντός των ορίων του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανέλθουν από 200.000 έως 400.000. Σύμφωνα με το ίδιο έντυπο το 700 σελίδων βιβλίο έχει εξαιρετικές προοπτικές πωλήσεων στις ΗΠΑ, στον Καναδά, την Αυστραλία και στην Ευρώπη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

000_1GT4NU

Κερδισμένοι οι Πράσινοι  οι οποίοι συγκεντρώνουν 22% - Η Αριστερά κερδίζει το 5,5% το ίδιο και οι Φιλελεύθεροι (FDP), ενώ η Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) συγκεντρώνει 10,5% - Η πρώτη αντίδραση της Καρενμπάουερ