Βίντεο επικού κιτς: Ο «στρατός» του Ερντογάν - Από Οθωμανούς τοξότες μέχρι «υπερσύγχρονα πλοία»

kits

Το μονόλεπτο βίντεο που μοιάζει με ένα υβρίδιο ταινίας φαντασίας και βιντεπαιχνιδιού παρουσιάζει Οθωμανούς τοξότες, ιππικό και γαλέρες από τη μία, κι από την άλλη πυραύλους και υπερσύγχρονα πολεμικά πλοία βγαλμένα από το μέλλον

Τα όπλα από το μακρινό παρελθόν, αλλά και αυτά που ονειρεύεται να παράγει στο μέλλον παρουσιάζει σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Γραμματεία Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας, ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου.

Το μονόλεπτο βίντεο που μοιάζει με ένα υβρίδιο ταινίας φαντασίας και βιντεπαιχνιδιού παρουσιάζει Οθωμανούς τοξότες, ιππικό, γερακάρηδες και γαλέρες από τη μία, κι από την άλλη πυραύλους και υπερσύγχρονα πολεμικά πλοία βγαλμένα από το (πολύ) μέλλον.

«Με έμπνευση από την λαμπρή ιστορία μας...» είναι ο τίτλος του βίντεο της απολύτου κιτς προπαγάνδας, που αποτυπώνει τις ονειρώξεις του Ερντογάν για μία ισχυρή Τουρκία.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μακ

Και οι ίδιοι λένε ότι είναι Μόγγολοι στα βιντεάκια τους. Τι δουλειά έχουν στο Αιγαίο δεν μπορώ να καταλάβω...

Παρακμιακά ΜΜΕ

Ένας άσχετος Τούρκος εθνικιστής φτιάχνει ένα βίντεο και αμέσως του γράψατε ολόκληρο άρθρο μέχρι και στο Σταρ το έδειξαν αχαχαχαχαχα μνημόνια μέχρι να χάσει κιλά ο αλβανός Νίκος Μιχαλολιάκος

123

Τουρκικα καραγκιοζολικια για να χαίρονται τα μογγολα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης