Κίνα: «Ήρωας» - αστυνομικός κουβάλησε ηλικιωμένο στην πλάτη του για να τον βοηθήσει να περάσει τον δρόμο

Κίνα: «Ήρωας» - αστυνομικός κουβάλησε ηλικιωμένο στην πλάτη του για να τον βοηθήσει να περάσει τον δρόμο

Η μοναδική αυτή κίνηση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τη στιγμή που ένας αδύναμος ηλικιωμένος άνδρας πασχίζει να διασχίσει το δρόμο με δύο μπαστούνια, ενώ δεκάδες αυτοκίνητα περιμένουν στα φανάρια για να περάσουν

ger_03
Ένας αστυνομικός «άγγιξε» τις καρδιές πολλών ανθρώπων, όταν αποφάσισε να κουβαλήσει έναν ηλικιωμένο άνδρα στην πλάτη του, προκειμένου να τον βοήθησει να περάσει μία πολυσύχναστη λεωφόρο στη νοτιοδυτική Κίνα.

Η μοναδική αυτή κίνηση καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και δείχνει τη στιγμή που ένας αδύναμος ηλικιωμένος άνδρας πασχίζει να διασχίσει το δρόμο με δύο μπαστούνια, ενώ δεκάδες αυτοκίνητα περιμένουν στα φανάρια για να περάσουν.

Ο αστυνομικός Qin Weijie, που βρισκόταν, εκείνη την ώρα, σε υπηρεσία, είδε τον άνθρωπο και προσφέρθηκε να τον κουβαλήσει στην πλάτη του για να διασχίσει τον δρόμο.

ger_01


Κλείσιμο
Ο αδύναμος ηληκιωμένος προσπαθεί να διασχίσει τον δρόμο, από τη διάβαση πεζών, αλλά είναι τόσο αργός που δεν προλαβαίνει το πράσινο φανάρι των πεζών, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να ξεκινήσουν την πορεία τους. Κάπου εκεί παρεμβαίνει ο αστυνομικός, προσφέροντάς του απλόχερα τη βοήθειά του, προκαλώντας συγκίνηση στους περαστικούς και στους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο:


Heart-warming moment traffic policeman helps an elderly man cross a busy junction
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης