Ορεστιάδα: Μάντρες σκραπ χωρίς άδεια μόλυναν το περιβάλλον

ANTALLAKTIKA

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας με σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος

Κλοπιμαία δεν βρήκαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν ελέγχους σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας, ωστόσο συνέλαβαν ιδιοκτήτες και υπευθύνους γιατί δεν είχαν την απαιτούμενη περιβαλλοντική άδεια.

Σε μια επιχείρηση συνελήφθησαν η 37χρονη ιδιοκτήτρια και ο 18χρονος προσωρινά υπεύθυνος που είχαν αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες από παλιά μέταλλα, ελαστικά, οικιακές συσκευές και άλλα στερεά απόβλητα. Στον χώρο ιδιοκτησίας ενός 54χρονου βρέθηκαν πλήθος παλιά σίδερα, οικιακές συσκευές και παλιά οχήματα, ενώ στην επιχείρηση ενός 25χρονου που απουσίαζε και αναζητείται συνελήφθη ο 28χρονος προσωρινά υπεύθυνος που είχε αποθηκεύσει πέντε παλιά οχήματα.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας με σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ποινικής προστασίας του περιβάλλοντος και ήδη διατάχθηκαν να απομακρύνουν τα επικίνδυνα για ρύπανση υλικά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sri_ar1

Οι αρχές είχαν πληροφορίες για επιθέσεις 10 ημέρες πριν - 13 συλλήψεις από την αστυνομία - Ανάμεσα στους νεκρούς Αμερικανοί, Βρετανοί, Ινδοί, Δανοί και Τούρκοι - Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός και κοντά στο αεροδρόμιο

11