Εθαβε στον κήπο της νεκρά βρέφη!

Εθαβε στον κήπο της νεκρά βρέφη!

Μια μητέρα 41 ετών, στην Ολλανδία, συνελήφθη και κρατείται ως ύποπτη για τη δολοφονία τριών βρεφών.

Οι ολλανδικές αρχές εντόπισαν τα πτώματα δύο βρεφών στον κήπο κατοικίας μίας γυναίκας, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα για τη δολοφονία ενός άλλου μωρού, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία. Τα πτώματα των νεογέννητων βρεφών βρέθηκαν στο Γκελίν, ένα χωριό περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του 'Αμστερνταμ.

Η αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα, 41 ετών, στις 27 Αυγούστου μετά τον εντοπισμό του πρώτου νεκρού βρέφους, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εισαγγελείς. Δύο ακόμα πτώματα βρέθηκαν αργότερα στον κήπο. Οι αρχές διερευνούν αν υπάρχει σχέση μεταξύ των τριών βρεφών καθώς και με ποιό τρόπο και πότε πέθαναν.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα που μία μητέρα από την Ολλανδία θεωρείται ύποπτη ότι δολοφόνησε βρέφη. Στις 6 Αυγούστου η αστυνομία συνέλαβε μία γυναίκα στο χωριό Νιτζ Μπιτς, περίπου 140 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Άμστερνταμ, αφού ανακάλυψε τέσσερις βαλίτσες στη σοφίτα του σπιτιού της που η καθεμία περιείχε από ένα νεκρό βρέφος. Η γυναίκα αυτή θεωρείται ότι τα δολοφόνησε μέσα σε διάστημα οκτώ ετών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

konte54

Η Κομισιόν έχει απειλήσει να εκκινήσει πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος της Ιταλίας για τη διαχείριση του τεράστιου δημόσιου χρέους της και καλεί την Ρώμη να υιοθετήσει νέα μέτρα για να βελτιώσει τα δημόσια οικονομικά της φέτος και την επόμενη χρονιά

vouli-georgia-pic

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Γιάννης Σαρακιώτης συμμετείχαν στην συνεδρίαση της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ορθοδοξίας - Διαδηλωτές εισέβαλαν στην αίθουσα και διέκοψαν την συνεδρίαση

1