Αρραβωνιάστηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ δύο εβδομάδες μετά τον πριγκιπικό γάμο!

Αρραβωνιάστηκε ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ δύο εβδομάδες μετά τον πριγκιπικό γάμο!

Ο 41χρονος παραγωγός του κινηματογράφου Τρέβορ Ένγκελσον ήταν δύο χρόνια παντρεμένος με τη δούκισσα του Σάσεξ και οι δρόμοι τους χώρισαν τον Αύγουστο του 2013

trevor1
Στα βήματα της Μέγκαν Μαρκλ, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, αποφάσισε να βαδίσει και ο πρώην σύζυγος της δούκισσας του Σάσεξ, ο κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον. Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο πριγκιπικό γάμο στη Γηραιά Αλβιόνα, ο 41χρονος εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός ανακοίνωσε στο Instagram τον αρραβώνα του με την επί ένα χρόνο σύντροφό του, Τρέισι Κάρλαντ.

Με μια φωτογραφία το ζευγαριού και με τη λεζάντα «Τώρα είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος. Ετοιμαστείτε για πάρτι» ο άνθρωπος, που η Μέγκαν Μαρκλ εγκατέλειψε με μια επιστολή στην οποία είχε βάλει και τις βέρες τους, αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή του και να επισημοποιήσει την σχέση με την νυν σύντροφό του.

Οι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια του Baywatch Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την είδηση. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Τρέβορ Ένγκελσον γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν στη Τζαμάικα το 2011. Αρχικά, το ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες αλλά όταν η Μέγκαν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νομικό δράμα Suits αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Τορόντο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα.

Η απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν καταλυτική για την τύχη του γάμου τους. Η Μέγκαν και ο Ένγκελσον χώρισαν τον Αύγουστο του 2013 επικαλούμενοι «ασυμβίβαστες διαφορές». Ο Άντριου Μόρτον, βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο νέο του βιβλίο για τη Μέγκαν Μαρκλ με τίτλο «Meghan, A Hollywood Princess» (Μέγκαν, μια πριγκίπισσα του Χόλιγουντ) αναφέρει πως η πρώην ηθοποιός χώρισε δι' αλληλογραφίας τον πρώτο σύζυγό της και του ταχυδρόμησε τις βέρες τους.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Μόρτον, που βασίζεται σε μαρτυρίες φίλων της δούκισσας του Σάσεξ, η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είναι μια φιλόδοξη γυναίκα που είχε στόχο την κοινωνική της αναρρίχηση και ο πρώην σύζυγός της πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι ακόμα θυμωμένος με τον τρόπο που τον εγκατέλειψε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

«Η Μέγκαν, μια γυναίκα λεπτολόγος, που θέλει να έχει τον έλεγχο, άρχισε να βαριέται τον Ένγκελσον αλλά και πολλούς από τους παλιούς της φίλους όταν πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ Suits, υποδυόμενη την βοηθό δικηγόρου Ρέιτσελ Ζέιν», αναφέρει ο Μόρτον. Αν και ο Ένγκελσον είχε βρει για εκείνη ένα ρόλο το 2009, όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του, στην ταινία Remember Me, εκείνη, σύμφωνα με ένα φίλο της, όταν άρχισε να παίζει στο νομικό δράμα Suits, έβλεπε πλέον τον κινηματογραφικό παραγωγό «σαν ένα σκουπίδι που είχε κολλήσει κάτω από το παπούτσι της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης