Έχει και το FBI τον... «Θου-Βου» του - Κάνει ανάποδη κωλοτούμπα και πυροβολεί καταλάθος κάποιον!

Έχει και το FBI τον... «Θου-Βου» του - Κάνει ανάποδη κωλοτούμπα και πυροβολεί καταλάθος κάποιον!

Ο ατζαμής πράκτορας «την είχε δει» Τραβόλτα σε νυχτερινό κλαμπ αλλά τα όπλα δεν συνδυάζονται καλά με την... πίστα

travolta
Οι γκαφατζήδες πράκτορες και αστυνομικοί δεν είναι απλώς επινόηση κάποιων κωμικών ταινιών, όπως το «Θου-Βου Φανερός Πράκτωρ 000» και το «Τρελές Σφαίρες».

Φαίνεται ότι αντλούν την έμπνευσή τους από την πραγματικότητα, αφού και οι πράκτορες στην αληθινή ζωή είναι ικανοί για μεγάλες γκάφες. Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι ότι, σε αυτά τα επαγγέλματα, η ανικανότητα όχι μόνο δεν προκαλεί γέλια, αλλά είναι άκρως ανησυχητική, αφού μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό αθώων πολιτών ή και κάτι ακόμα χειρότερο.

Χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, όπου ένας πράκτορας του FBI που «την είδε»... Τραβόλτα, έκανε περίτεχνες χορευτικές φιγούρες σε ένα νυχτερινό κλαμπ διασκέδασης. Άγνωστο για ποιο λόγο, ο Αμερικανός «Θου-Βου» θεώρησε καλή ιδέα να κάνει μια ανάποδη κωλοτούμπα φορώντας το υπηρεσιακό του περίστροφο. Φυσικά αυτό γλίστρισε από τη θήκη του και έπεσε στο έδαφος. Κατόπιν, απλώνοντας το χέρι να το πιάσει, πάτησε καταλάθος την σκανδάλη, τραυματίζοντας έναν θαμώνα του μαγαζιού στο πόδι.

Το συμβάν έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο κλαμπ Mile High του Ντένβερ. Σε ανακοίνωσή της η τοπική αστυνομία διευκρίνιζε ότι ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ εκπρόσωπος του FBI απέφυγε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον ατζαμή πράκτορα της υπηρεσίας, πέραν από το ότι διεξάγεται έρευνα για να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη.

Το περιστατικό πάντως καταγράφηκε σε βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα, και το υλικό δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το πώς συνέβη ο τραυματισμός.

Dancing FBI agent drops and fires gun in nightclub
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης