Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικό να πατά επίτηδες με το αμάξι του ύποπτο σε καταδίωξη

Σάλος με βίντεο που δείχνει αστυνομικό να πατά επίτηδες με το αμάξι του ύποπτο σε καταδίωξη

Ο ασυνείδητος αστυνομικός απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες

astinomikos-ekso
Σε ταινία του «Βρώμικου Χάρι» φαίνεται ότι νόμιζε πως πρωταγωνιστούσε ένας αστυνομικός από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, ο οποίος καταγράφηκε από την κάμερα στη στολή του να... πατάει χωρίς κανέναν ενδοιασμό με το αμάξι του έναν ύποπτο σε καταδίωξη.

Ο Taylor Saulters απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Άθενς-Κλαρκ, μόλις 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα για το περιστατικό.

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας κινητοποιήθηκε μετά απο τη διαρροή ενός βίντεο που έδειχνει το συμβάν από διαφορετική οπτική γωνία. Ωστόσο, αυτό που «έκαψε» τον ασυνείδητο αστυνομικό ήταν τελικά το υλικό που τράβηξε η κάμερα της ίδιας του της στολής, και που δεν άφηνε καμία αμφιβολία για την πρόθεσή του να ακινητοποιήσει τον ύποπτο με κάθε τρόπο!

astinomikos-mesa


Κλείσιμο
Στο βίντεο, ο Saulters εμφανίζεται να παρασύρει με το περιπολικό τον Timmy Patmon, o οποίος καταζητούνταν επειδή παραβίασε έναν όρο της αναστολής του.

Βγαίνοντας από το αμάξι για να περάσει χειροπέδες στον τραυματισμένο άνδρα, μαζί με τον συνάδελφό του, ο Patmon βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή περαστικών που έχουν γίνει μάρτυρες του... αντισυμβατικού και άκρως βίαιου τρόπου σύλληψης. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός απειλεί τον τραυματία με τέιζερ, ώστε να μην προβάλει αντίσταση.

Officer fired after intentionally hitting fleeing suspect with his police car
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης