Στο τιμόνι του Συμβουλίου Ασφαλείας η Τουρκία

Συνταγματικές μεταρρυθμίσεις μέσω δημοψηφίσματος

Την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου η Τουρκία

Την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου η Τουρκία, δήλωσε ο πρεσβευτής της στα Ηνωμένα Έθνη Ερτουγκρούλ Απακάν στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

 Η Τουρκία η οποία δεν είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, θα προεδρεύσει σε περισσότερες από δύο σημαντικές συνεδριάσεις, όπως η επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν και οι εργασίες της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Σουδάν.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα η Aγκυρα είχε ψηφίσει κατά της επιβολής σκληρότερων κυρώσεων εναντίον της Τεχεράνης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

e7fc99fa31b3b2653201998394e861ed_XL

Συγκεντρώνουν το 41% των προτιμήσεων, όταν έναν χρόνο πριν, στις ομοσπονδιακές εκλογές, είχαν λάβει ποσοστό άνω του 53% - Το 56% των Γερμανών δηλώνει ότι δεν θα ήταν καλό η Άνγκελα Μέρκελ να παραμείνει στην θέση της

mkparliament0

Η συνεδρίαση στη Βουλή ξεκίνησε στις 23.20'  - Ο Ζάεφ εξασφάλισε την πλειοψηφία των δύο τρίτων - Οργιώδες παρασκήνιο πριν από τη συνεδρίαση της Βουλής των Σκοπίων  - «Η Βουλή έχει μετατραπεί σε παζάρι και αρένα εκβιασμών» κατήγγειλε η αντιπολίτευση - «Γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση πλειοψηφίας δύο τρίτων σε ομαλές συνθήκες» δήλωνε νωρίτερα  ο Ζόραν Ζάεφ και διαψευδε τα περί εκβιασμών και εξαγορών

60