Στο τιμόνι του Συμβουλίου Ασφαλείας η Τουρκία

Συνταγματικές μεταρρυθμίσεις μέσω δημοψηφίσματος

Την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου η Τουρκία

Την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναλαμβάνει από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου η Τουρκία, δήλωσε ο πρεσβευτής της στα Ηνωμένα Έθνη Ερτουγκρούλ Απακάν στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

 Η Τουρκία η οποία δεν είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας, θα προεδρεύσει σε περισσότερες από δύο σημαντικές συνεδριάσεις, όπως η επιβολή νέων κυρώσεων κατά του Ιράν και οι εργασίες της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Σουδάν.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις σχετικά με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα η Aγκυρα είχε ψηφίσει κατά της επιβολής σκληρότερων κυρώσεων εναντίον της Τεχεράνης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ugtw

Μπορεί τα μικρόφωνα να ήταν κλειστά, όμως η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα - Στα όρια της η Βρετανίδα πρωθυπουργός, μετά το χθεσινό «άδειασμα» και τον χλευασμό από τον πρόεδρο της Κομισιόν

30
lordos

«Ενώ το 70% των νέων μας θέλει να μείνει στην Ευρώπη, η επιθυμία τους δεν λαμβάνεται υπόψη από το 70% των ηλικιωμένων που θέλουν το Brexit» εξηγεί ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός και εμβληματική φιγούρα των Τόρις, Λόρδος Χέζελταϊν - «Οι νέοι δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ»  προειδοποιεί

8