Ρωσία: Μοντέλο συνελήφθη επειδή προσπάθησε να ανταλλάξει κλήση με... σεξ

mont_009

Η Κίρα Μάγιερ, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram συνελήφθη στη Μόσχα, επειδή προσπάθησε να αποφύγει την κλήση προσφέροντας στους δύο αστυνομικούς «σεξουαλικές» υπηρεσίες

Σε... είδος προσπάθησε να ανταλλάξει ένα μοντέλο από τη Ρωσία την κλήση που δέχθηκε από αστυνομικούς, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε δίπλωμα.

Η Κίρα Μάγιερ, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram συνελήφθη στη Μόσχα, επειδή προσπάθησε να αποφύγει την κλήση προσφέροντας στους δύο αστυνομικούς «σεξουαλικές» υπηρεσίες.

Οι δύο άντρες αστυνομικοί, όμως, έμειναν πιστοί στο καθήκον και αφού απέρριψαν της άκρως δελεαστική πρόταση του μοντέλου... την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την Pravda, η Κίρα Μάγιερ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως δεν έκανε καμία τέτοιου τύπου προσφορά και κατηγόρησε τους αστυνομικούς πως χειροδίκησαν και την προσέβαλαν πριν την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Από την αντίθετη πλευρά, οι αστυνομικοί έφεραν εκδορές στα πρόσωπά τους και ισχυρίστηκαν ότι το μοντέλο τους επιτέθηκε, όταν οι ίδιοι αρνήθηκαν την πρότασή της.


mont_1
mont_2
mont_3
mont_4

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Μάκης

Εφόσον το γράφει η Πράβντα , τότε τα πράγματα είναι σοβαρά.

Ρώσος Αστυνομικός

Δέν γίνεται άλλο αυτό που έχουμε πάθει. Πόσες μπορούμε να " βοηθήσουμε" κάθε μέρα με αντάλλαγμα την ακύρωση της κλήσης. Η συγκεκριμένη ήταν η έκτη (6η) σήμερα. Έως πέντε ,τα καταφέρνουμε ( τρεις ο συνάδελφος καί δύο εγώ ). Τι να κάνουμε , ανθρώπινες δυνατότητες έχουμε....... Η έκτη... έβδομη .....κλπ .. αυτές θά πάρουν την κλήση..... ( Αυτά για τους κακοήθεις, που έσπευσαν να μας κατηγορήσουν )......

Anonymous

Και, εν τω μεταξύ, η τύπισα είναι σκέτο αίσχος! Πιο πλαστικούρα, πεθαίνεις...

Lakis

Χάθηκε κάθε αρχή και αξία στο αστυνομικό σώμα της Ρωσίας...

trevor

Καθολου κακη προταση, κακως απορριφθηκε. Τωρα μπλεξανε κι αυτοι...

B52

Αυτή τη δουλειά ξέρει, αυτή τη δουλειά πρόσφερε να κάνει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prince

Το email φέρνει στη δημοσιότητα ο συγγραφέρας Γεβγένι Μορόζοφ, ζητώντας από τον συντάκτη του, τον ατζέντη που τον εκπροσωπεί, να διευκρινίσει τι είδους σχέσεις είχε με τον χρηματιστή

harley

Η τελευταία Harley-Davidson FLH 1200 Electra Glide που άνηκε στον Elvis Presley αναμένεται να βγει σε δημοπρασία μαζί με άλλα αντικείμενα που άνηκαν σε αστέρες του Hollywood στο τέλος του μήνα και οι ειδικοί κάνουν λόγο για το νέο ρεκόρ στην τιμή της.