Ρωσία: Μοντέλο συνελήφθη επειδή προσπάθησε να ανταλλάξει κλήση με... σεξ

Ρωσία: Μοντέλο συνελήφθη επειδή προσπάθησε να ανταλλάξει κλήση με... σεξ

Η Κίρα Μάγιερ, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram συνελήφθη στη Μόσχα, επειδή προσπάθησε να αποφύγει την κλήση προσφέροντας στους δύο αστυνομικούς «σεξουαλικές» υπηρεσίες

mont_009
Σε... είδος προσπάθησε να ανταλλάξει ένα μοντέλο από τη Ρωσία την κλήση που δέχθηκε από αστυνομικούς, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε δίπλωμα.

Η Κίρα Μάγιερ, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram συνελήφθη στη Μόσχα, επειδή προσπάθησε να αποφύγει την κλήση προσφέροντας στους δύο αστυνομικούς «σεξουαλικές» υπηρεσίες.

Οι δύο άντρες αστυνομικοί, όμως, έμειναν πιστοί στο καθήκον και αφού απέρριψαν της άκρως δελεαστική πρόταση του μοντέλου... την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με την Pravda, η Κίρα Μάγιερ, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως δεν έκανε καμία τέτοιου τύπου προσφορά και κατηγόρησε τους αστυνομικούς πως χειροδίκησαν και την προσέβαλαν πριν την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Από την αντίθετη πλευρά, οι αστυνομικοί έφεραν εκδορές στα πρόσωπά τους και ισχυρίστηκαν ότι το μοντέλο τους επιτέθηκε, όταν οι ίδιοι αρνήθηκαν την πρότασή της.


Κλείσιμο
mont_1
mont_2
mont_3
mont_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης