Μπελάδες για την ακροδεξιά ευρωομάδα ENF που ξόδεψε... 427.000 ευρώ σε σαμπάνιες και δώρα!

sampanies

Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις στην Επιτροπή Ελέγχου Προϋπολογισμού του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με την παράτυπη διάθεση του ποσού

Σαμπάνια, ακριβά μενού και Χριστουγεννιάτικα δώρα. Στο Κοινοβούλιο της ΕΕ, η ομάδα των δεξιών λαϊκιστών προκάλεσε αναταραχή το 2016, με υψηλά επαγγελματικά έξοδα και τώρα υπάρχουν συνέπειες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel.

Η ευρωομάδα «Ευρώπη των Εθνών και Ελευθερία» (ENF) πρέπει να απαντήσει στην Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού σχετικά με την παράτυπη διάθεση ποσού, άνω των 427.000 ευρώ, αποφάσισε τη Δευτέρα το βράδυ, στο Στρασβούργο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Στην ακροδεξιά ομάδα περιλαμβάνονται βουλευτές του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, ο εταίρος του κυβερνητικούς συνασπισμού στην Αυστρία Κόμμα της Ελευθερίας, το Κόμμα της Ελευθερίας (PVV) του Ολλανδού Geert Wilders και ο Γερμανός πρώην πολιτικός του AFD Marcus Pretzell.

Η έκθεση δαπανών της ακροδεξιάς ομάδας είχε επικριθεί τόσο από εξωτερικούς ελεγκτές όσο και από την Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου.

Ακριβές σαμπάνιες και δώρα για τους υπαλλήλους

Σύμφωνα με την επιτροπή ελέγχου του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου, η ομάδα που αποτελείται από 34 μέλη είχε καταναλώσει όχι μόνο 234 μπουκάλια σαμπάνιας το 2016 - συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων στην τιμή των 81 ευρώ - αλλά και γκουρμέ μενού, τα οποία κοστίζουν 400 ευρώ το άτομο, και ακριβά δώρα για τους εργαζόμενους.

Πολλές αποδείξεις μάλιστα έλειπαν και οι κανόνες για τις δημόσιες συμβάσεις δεν έχουν τηρηθεί. Το Προεδρείο θα δώσει στην ομάδα μια «τελευταία ευκαιρία» να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ευρωκοινοβουλίου .

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταβάλλει στις πολιτικές ομάδες ένα κατ 'αποκοπή ποσό, ανά λογιστικό έτος, το ποσό του οποίου εξαρτάται από τον αριθμό των μελών. Συγκεκριμένα, πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα για το προσωπικό, τους μεταφραστές, τα είδη γραφείου, το τηλέφωνο και το διαδίκτυο ή τα μαθήματα κατάρτισης. Οι παρατάξεις μπορούν, επίσης, να χρεώσουν τα έξοδα ψυχαγωγίας για τα μέλη τους και τους επισκέπτες που προσκαλούν σε πολιτικές συναντήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

τι είναι 427.000 ευρώ μπροστα στα δισεκατομμύρια που έχουν κλέψει οι σοια-ΛΗΣΤΕΣ

Για παράδειγμα στην Ελλαδα οι σοσια - Λ Η Σ Τ Ε Σ έχουν αρπάξει δισεκατομμύρια ευρώ και τώρα μας μιλάνε κάποιοι για μερικά ψωροεκατομμυρια της ακροδεξιάς που ΔΕΝ μπήκαν στις τσέπες τους όπως έγινε με τους σοσια - Λ Η Σ Τ Ε Σ

Φασίστα...

Όταν έχεις ατομική ιδιοκτησία σε εργοστάσια και βιομηχανίες, ξενοδοχεία, μονάδες υγείας, παιδείας, δηλαδή ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ από τα γενοφάσκια σου, όπως και να αυτοβαφτίζεσαι, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και δεν ξέρω τι άλλο, ίδιος ληστής με τους φίλους σου τους φασίστες παραπάνω είσαι: ΦΙΛΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ δηλαδή, τα ίδια ακριβώς αφοδεύματα με εσάς. Απλά αυτοί δεν καίνε πολλούς ανθρώπους για τα συμφέροντα των καπιταλιστών αφεντάδων τους, μερικές δεκάδες συνήθως ή και εκατοντάδες χιλιάδες σκοτώνουν μόνο (βλέπε π.χ. Σοσιαλδημοκράτες κατά την Γερμανική Επανάσταση του 1918, Σοσιαλδημοκράτες υπέρ του Α' και Β' Παγκοσμίου καπιταλιστικού πολέμου κλπ.). Αντίθετα εσείς κάνετε μόνο γενοκτονίες, ακριβώς για τον ίδιο κοινό σας αφέντη, τον καπιταλιστή.-

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Dragi

Δεν βλέπει «κανέναν λόγο» να αναμένεται ότι θα σταματήσει η ανάπτυξη της οικονομίας της Ευρωζώνης, επιβραδύνοντας την αύξηση των τιμών, αλλά προειδοποίησε για την αυξημένη αβεβαιότητα σχετικά με τις προοπτικές

hrgyw

Την είδηση μεταδίδει η  ιστοσελίδα BrexitCentral που επικαλείται αξιόπιστη πηγή - Πιθανόν την επόμενη Τρίτη η ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο - Αποφασισμένη να μείνει πρωθυπουργός δηλώνει η Μέι και υπογραμμίζει «όχι, δεν είμαι ο σύγχρονος Τσάμπερλεν»

4