Στα πρόθυρα αυτοκτονίας η τρανσέξουαλ πληροφοριοδότης του WikiLeaks;

Στα πρόθυρα αυτοκτονίας η τρανσέξουαλ πληροφοριοδότης του WikiLeaks;

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της που προκάλεσαν πανικό στους followers της και διαγράφηκαν λίγο αργότερα

tselsi
Ανησυχία έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες για την ψυχική και σωματική κατάσταση της Τσέλσι Μάνινγκ, της τρανσέξουαλ Αμερικανίδας (πρώην στρατιώτη) που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση λόγω της δημοσιοποίησης απόρρητων στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων των ΗΠΑ.

Η Τσέλσι, που γεννήθηκε άνδρας με το όνομα Μπράντλεϊ, είναι ελεύθερη από το 2017 μετά από χάρη που της απένειμε ο τότε Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Κατά τη διάρκεια της θητείας στο Ιράκ συνέλεξε περισσότερα από 700.000 απόρρητα αρχεία του αμερικανικού στρατού, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν το 2010 και το 2011 μέσω του WikiLeaks.

Όπως είχε γίνει γνωστό στο παρελθόν, η Αμερικανίδα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που εξακολουθούν να τη βασανίζουν παρά την ελευθερία της και το γεγονός ότι έχει αποκτήσει πλέον το φύλο που πάντα επιθυμούσε. Δύο αναρτήσεις που ανέβηκαν πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Twitter προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους φίλους και ακόλουθούς της, αφού εξέφραζαν αυτοκτονικές διαθέσεις και έντονα συναισθήματα παραίτησης από τη ζωή.



Κλείσιμο


Ειδικότερα, η Αμερικανίδα ανέφερε στο ένα tweet ότι δεν αντέχει άλλο αφού δεν είναι πλασμένη για αυτόν τον κόσμο και ζητούσε συγγνώμη για όσους απογοήτευσε. Στη δεύτερη ανάρτηση συμπεριλαμβανόταν μια φωτογραφία που την έδειχνε να στέκεται στο περβάζι ενός κτηρίου. «Λυπάμαι», ήταν η μοναδική λέξη που υπήρχε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι αναρτήσεις στη συνέχεια διαγράφηκαν, ενώ λίγες ώρες αργότερα μια νέα ανάρτηση καθησύχασε τους φαν της Τσέλσι ότι είναι ασφαλής και συνομιλεί με φίλους, που προφανώς την στηρίζουν ψυχολογικά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης