Στη Σιγκαπούρη αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου για ενδεχόμενη συνάντηση Τραμπ – Κιμ

Στη Σιγκαπούρη αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου για ενδεχόμενη συνάντηση Τραμπ – Κιμ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας, η ομάδα του Λευκού Οίκου θα πραγματοποιήσει το ταξίδι, όπως είχε προγραμματιστεί – Άγνωστο τελικά αν θα γίνει η συνάντηση των δύο ανδρών

kim_trump
Στη Σιγκαπούρη θα ταξιδέψει ομάδα του Λευκού Οίκου αυτό το σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας ενδεχόμενης συνόδου κορυφής ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Το ταξίδι τους, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αμερικανικής προεδρίας, ήταν προγραμματισμένο και θα γίνει κανονικά.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το περιοδικό Politico, περίπου 30 αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Σιγκαπούρη μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η κινητικότητα αναζωπυρώνει τα σενάρια των τελευταίων ημερών για πιθανή συνάντηση των δύο ηγετών, μετά την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ακυρώνει τη σύνοδο κορυφής, που είχε προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου.

Έκτακτη συνάντηση των ηγετών Βόρειας και Νότιας Κορέας

Νωρίτερα, κάτω από συνθήκες μυστικότητας, συναντήθηκαν οι ηγέτες της Βόρειας και Νότιας Κορέας για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επαναπρογραμματισμού της συνόδου ΗΠΑ-Βόρειας Κορέας.

Κλείσιμο
Παράλληλα, χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε αναδίπλωση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. «Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή μιλάμε μαζί τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους χωρίς να αποκλείει ως ημερομηνία συνάντησης την 12η Ιουνίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης