«Στόρμι για πρόεδρος» φώναζε ο κόσμος: Λατρεία για την πορνοστάρ του Τραμπ στο West Hollywood

«Στόρμι για πρόεδρος» φώναζε ο κόσμος: Λατρεία για την πορνοστάρ του Τραμπ στο West Hollywood

Η διάσημη γυναίκα παρέλαβε το «Κλειδί της Πόλης» από τον δήμαρχο - Εκατοντάδες πολίτες στην τελετή απονομής που διεξήχθη μπροστά σε κατάστημα με ερωτικά είδη - «Είμαι περήφανη», δήλωσε η ίδια

storm24-main
«Stormy for President»... Εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν το κέντρο του West Hollywood, μίας πόλης 37.000 κατοίκων, προκειμένου να απαθανατίσουν την ιστορική στιγμή της απονομής του «Κλειδιού της Πόλης» στην πορνοστάρ που έγινε διάσημη για τη σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Η Στόρμι Ντάνιελς παρέλαβε το χρυσό κλειδί του West Hollywood και έγινε η «πρώτη κυρία» της πόλης, γνωρίζοντας κυριολεκτικά την αποθέωση από την κόσμο, ο οποίος απαιτούσε με συνθήματα και πλακάτ, να τη δει να κάθεται στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Το σύνθημα «Στόρμι για πρόεδρος» δονούσε την ατμόσφαιρα μπροστά στο κατάστημα ερωτικών ειδών Chi Chi LaRue's, με την πληθωρική πορνοστάρ να τομ απολαμβάνει στο μέγιστο, ενώ τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές και τα κινητά τηλέφωνα μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα. Εκατοντάδες Αμερικανοί έσπευσαν να δουν από κοντά τη γυναίκα που έχει «ρίξει στομ καναβάτσο» τον Αμερικανό πρόεδρο και έχει κάνει... πυρ και μανία την «πρώτη κυρία» Μελάνια Τραμπ, βγάζοντας μία φωτογραφία μαζί της και εξασφαλίζοντας ένα αυτόγραφο.

storm24-2

Κάποια αμερικανικά ΜΜΕ σύγκριναν τη λατρεία του κόσμου για τη Στόρμι Ντάνιελς με εκείνη της Μέριλιν Μονρόε, σε μία προσπάθεια να αποτυπώσουν τις στιγμές που έλαβαν χώρα στο κέντρο της μικρής αμερικανικής πόλης που βρίσκεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Μπέβερλι Χιλς.

Κλείσιμο
Η Στόρμι Ντάνιελς, που συνοδευόταν από τον δικηγόρο της, εμφανίστηκε ανάμεσα στο κοινό μέσα σε πρωτοφανή αποθέωση και αφού ανέβηκε στην εξέδρα, παρέλαβε το χρυσό «Κλειδί της Πόλης», σε μία ειδική θήκη, από το χέρι του δημάρχου. Ο κόσμος είχε γεμίσει ασφυκτικά το μέρος, ενώ τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν για μία φωτογραφία δίπλα στις αφίσες της, την ίδια στιγμή που απαιτούσαν από την ίδια να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, στις εκλογές του 2020.

storm24-3
storm24-4

Ένας από τους Αμερικανούς πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «ήρθα εδώ να υποστηρίξω τη Στόρμι Ντάνιελς, καθώς τη θεωρώ το πιο σημαντικό άτομο αυτή τη στιγμή. Πιο σημαντικό από κάθε Καρντάσιαν, πιο σημαντικό την Τέιλορ Σουίφτ».

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, τοπική ώρα, η Στόρμι Ντάνιελς ανέβηκε στο βήμα, ενώ ένας σωματοφύλακας ήταν έτοιμος να δώσει ακόμη και τη ζωή του, προκειμένου να τη σώσει, αν κάτι πήγαινε στραβά. Το σκηνικό θύμιζε έντονα... προεδρική ομιλία, και δη με ποσοστά απήχησης πολύ μεγαλύτερα από εκείνα που απολαμβάνει ο Ντόναλντ Τραμπ. Όταν ξεκίνησε τις δηλώσεις της, έγινε πανδαιμόνιο. «Αυτή η κοινότητα έχει ιστορία στο να στέκεται μπροστά σε ισχυρούς και να λέει την αλήθεια στην εξουσία. Είμαι τόσο τυχερή που έγινα μέρος της», δήλωσε η διάσημη πορνοστάρ, ενώ το πλήθος φώναζα «Stormy for President».

Resisters Defend MS-13 as Stormy Daniels Receives Keys to West Hollywood


STORMY DANIELS DAY: Proclaimed by mayor of West Hollywood, CA (FNN)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης