Ιρανικά ΜΜΕ φιλοξενούν υβριστικά σχόλια για την Κάρλα Μπρούνι

Ιρανικά ΜΜΕ φιλοξενούν υβριστικά σχόλια για την Κάρλα Μπρούνι

Υβριστικά σχόλια για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, φιλοξενούν σήμερα στις σελίδες τους μια ιρανική ιστοσελίδα και μία εφημερίδα της Τεχεράνης...

Υβριστικά σχόλια για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, φιλοξενούν σήμερα στις σελίδες τους μια ιρανική ιστοσελίδα και μία εφημερίδα της Τεχεράνης, αφότου η πρώτη κυρία της Γαλλίας εξέφρασε την υποστήριξή της για την Ιρανή που έχει καταδικαστεί να εκτελεστεί δια λιθοβολισμού για μοιχεία.

Η ιστοσελίδα www.inn.ir αποκαλεί την κα. Μπρούνι-Σαρκοζί «ανήθικη γυναίκα», λόγω του επαγγελματικού της παρελθόντος - μοντέλο και τραγουδίστρια - και την κατηγορεί ότι έχει προδώσει τον σύζυγό της και ως εκ τούτου δεν είναι δημοφιλής στη Γαλλία.

Σε μια ανοικτή επιστολή που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο διαδίκτυο, η κα. Μπρούνι-Σαρκοζί, δηλώνει ότι ο σύζυγος της θα προσφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη για την Σακινέχ Μοχαμάντι Αστιανί και ότι η Γαλλία δεν θα την εγκαταλείψει.

Αναφερόμενη στην πρώτη κυρία της Γαλλίας καθώς και στην διάσημη Γαλλίδα ηθοποιό Ιζαμπέλ Ατζανί η εφημερίδα της Τεχεράνης Kayhan έγραψε ότι «οι Γαλλίδες πόρνες συμμετέχουν στη γενική κατακραυγή για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Ενώ ο δικτυακός τόπος www.inn.ir δεν συνδέεται άμεσα με την κυβέρνηση, η Kayhan είναι εφημερίδα που χρηματοδοτείται από το κράτος και είναι όργανο της πολύ ριζοσπαστικής πτέρυγας στο Ιράν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skopje-vouli

Για κρίσιμη νίκη του Ζόραν Ζάεφ κάνει λόγο το Reuters υπενθυμίζοντας ότι και το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών «Καλώς ήρθατε στη Βόρεια Μακεδονία» ο τίτλος του Guardian