Γαλλία: Έκαψαν ομοίωμα του Μακρόν με τρύπα από σφαίρα στο μέτωπο

Γαλλία: Έκαψαν ομοίωμα του Μακρόν με τρύπα από σφαίρα στο μέτωπο

Το ομοίωμα κάηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών στο πλαίσιο των έντονων διαμαρτυριών κατά των μεταρρυθμίσεων του Γάλλου προέδρου στο δημόσιο

macron1
Ένα τεράστιο ομοίωμα του Εμανουέλ Μακρόν έκαψαν διαδηλωτές στην Place de la Nation του Παρισιού, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως ευθεία ευθεία απειλή κατά της ζωής του Γάλλου προέδρου, καθώς πάνω του είχαν ζωγραφίσει μια τρύπα από σφαίρα στο μέτωπο η οποία αιμορραγούσε!

Το ομοίωμα κάηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών στο πλαίσιο των έντονων διαμαρτυριών κατά των μεταρρυθμίσεων του γάλλου προέδρου στο δημόσιο.

macron2


Στο Παρίσι την Τρίτη ξέσπασαν ταραχές κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των συνδικάτων. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στην αστυνομία και έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και κανόνια εκτόξευσης νερού σε μια προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος. Σύμφωνα με αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ, πάνω από 16.000 άτομα συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες.

Κλείσιμο
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά τις ταραχές συνελήφθησαν 20 άτομα. Είναι η τρίτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν τα συνδικάτα από τον περασμένο Μάιο οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντα του ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης