Ινδός στο αφεντικό του: Δεν μπορώ να έρθω στη δουλειά, είμαι Θεός!

Ινδός στο αφεντικό του: Δεν μπορώ να έρθω στη δουλειά, είμαι Θεός!

Σε επιστολή του ανέφερε ότι δεν πήγαινε στην εργασία του καθώς είναι η 10η ενσάρκωση του Θεού Βισνού

Lord-Vishnu
Είναι πραγματικά «θεός». Και μόνο που σκέφτηκε την εν λόγω δικαιολογία για να κάνει κοπάνα από τη δουλειά του, είναι «θεός».

Ο λόγος για τον Ραμεσάντρα Φεφάρ, έναν Ινδό μηχανικό, σε υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης της Γκουζαράτ, ο οποίος για οκτώ μήνες έκανε επανειλημμένες απουσίες από την εργασία του, έχοντας πάει σε αυτό το χρονικό διάστημα μόλις δεκαέξι ημέρες.

Σε επιστολή που έστειλε στον προϊστάμενό του, τού είπε ότι είναι η 10η μετενσάρκωση του θεού Βισνού, μία από τις τρεις βασικές θεότητες του Ινδουισμού και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, καθώς είναι απασχολημένος με αυτά ως... θεότητα.

«Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Αυτήν την μετάνοια δεν μπορώ να την κάνω όσο είμαι στο γραφείο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Φεφάρ.

ind_2
Κλείσιμο


Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η συνεχιζόμενη μετάνοιά του και προσευχή έχει φέρει καλές βροχές στη χώρα του τις τελευταίες 19 ημέρες και κάλεσε την υπηρεσία του να αποφασίσει «εάν είναι πιο σημαντικό για την υπηρεσία να με υποχρεώσει να κάθομαι στο γραφείο και να χάνω τον καιρό μου ή να κάνω κάποια σημαντική δουλειά για να σώσω τη χώρα από την ξηρασία».

Όταν η ιστορία του ήρθε στο προσκήνηιο, ο Φεφάρ είπε ότι έχει απευθείας σύνδεσμο με τον Βισνού από το 2010, όταν ισχυρίστηκε ότι οι ψυχές τους συνενώθηκαν.

Ο Ινδός μηχανικός έιναι παντρεμένος και έχει ένα γιο, ενώ το 2014 μίλησε στη σύζυγό του για την υπερφυσική του εμπειρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης