Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στη Μασσαλία

Κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ στη Μασσαλία

Ένας τραυματίας ο πρώτος απολογισμός -΄Ένα γκρουπ ατόμων κατέβηκε από τρία οχήματα στην περιοχή Busserine και άνοιξε πυρ εναντίον νεαρών ατόμων δίπλα στον καλλιτεχνικό χώρο La Busserine

0000mas21
Κατάσταση συναγερμού σήμανε τη Δευτέρα στις γαλλικές αρχές, καθώς κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ  σε περιοχή της Μασσαλίας, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου.

Πςρίπου στις 6 το απόγευμα τοπική ώρα, άγνωστοι φορώντας κουκούλες, εμφανίστηκαν στην περιοχή Busserine, στο 14ο διαμέρισμα. Οι κουκουλοφόροι βγήκαν από τρία οχήματα και οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, άνοιξαν πυρ εναντίον ενός γκρουπ νεαρών ατόμων, τα οποία στέκονταν δίπλα στον πολιτιστικό χώρο La Busserine.

Οι δράστες διέφυγαν με τα τρία οχήματα που χρησιμοποίησαν. Η αστυνομία κατέφτασε στο σημείο και απέκλεισε περιμετρικά την περιοχή, προκειμένου να ξεκινήσει την επιχείρηση αναζήτησης των κουκουλοφόρων.

Η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία από το σημείο της επίθεσης και παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες, προκειμένου να συνθέσουν το προφίλ των ανδρών που επιτέθηκαν με καλάσνικοφ.

Δείτε βίντεο από το σημείο της επίθεσης: 

Fusillade a la Busserine




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης